Motocross Nyheder

De unge har været ude at køre på Uhre, selvom det var mudret

Artikel foto: Johan, 11år – 85cc

Rigtigt mange baner havde aflyst lørdagstræningen i Jylland, men Uhre har åbent, og her har de unge mennesker trænet.

Crossbladet sidder i skrivende stund på Uhre, hvor vi simpelthen måtte ud, bare for at få lidt ræs i systemet, for mange af de omkringliggende baner, havde aflyst dagens træning. Der er altså også kommet en del vand, det kommer vi ikke udenom, og nogle baner kan trække det lidt bedre, end andre. Nu er Uhre i forvejen ret tung, men denne lørdag, er den pænt meget tung, og lettere mudret, specielt ude på det bagerste stykke af den helt store bane, hvor der er kommet noget jord på banen.

Langt flere unge, end gamle

Da vi ankom til Uhre omkring 10:00, så var der gabende tomt i ryttergården, pånær en enkelt bil, med et par quads. Uhre har åbent fra 09:00 til 15:00, denne lørdag, og vi havde faktisk forventet der var en del flere kørere, men de sidder nok og hygger foran pejsen, denne weekend. På pladsen til de mindre maskiner, var der til gengæld mange biler, med trailere, og de skulle ud at køre, nu det var muligt.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Liam, 10år – 65cc
Artikel foto: Jamie, 9år – 65cc

To brødre med gang i den

De to billeder herover, er de to brødre Liam og Jamie fra Viborg, og de har givet den godt gas på banen, men til sidst, så var armene så lange, at de måtte sig tak for i dag. Men selvom de ikke er ude at køre ræs, så er både de og forældrene stadig på Uhre, for det er jo her, deres venner er.

Blot to Quads

Vi havde faktisk forventet at der var en masse Quads på Uhre, denne lørdag, men der var kun to, og det var to af de helt unge kørere. Den ene er pigen Zidsel på bare 3år, og storebroren, Bertel på knap 6år (bliver han til April), og de har også været ude på micro banen, og vride håndtaget rundt, og end ikke her, kunne en omgang mudder skræmme dem væk.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Zidsel, 3år
Artikel foto: Bertel, 5år (snart 6år)

Få på den helt store bane

Nu er klokken tæt på 13:00, og i det par timer som crossbladet har været på Uhre, har der blot været to ude at køre på den helt store bane. Denne motocross bane, har altså også fået noget vand, og nogle steder er den svær at køre på, men vi er sikre på, at de to der har kørt i dag, også har fået lidt med sig herfra. Det ser ikke ud til at der kommer mere gang i den, denne lørdag, frem mod klokken 15:00, men man ved jo aldrig om der lige pludselig dukker en op, som lige skal have et par runder.

Lidt billeder fra Uhre

Artikel foto: Træning på Uhre
Artikel foto: Træning på Uhre (vi fik ikke navnet)
Artikel foto: Træning på Uhre
Artikel foto: Træning på Uhre


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk