Motocross Nyheder

Den hårde frost slipper igen, men hvor kan man komme ud og træne

Frossen MX Bane, Kolding Motocross Klub, Vinter 2023, Dansk vinter 2023, MX, Motocross, Quad, Crossbladet, Motocross Nyheder
Artikel foto: Frossen MX bane

Det ser ud til at den hårde frost slipper Danmark igen, men hvor kan man så komme ud og træne, og kan man overhovedet.

Lige nu ser det positivt ud med frosten i landet, for det ser ud til at slippe, så der hverken er hård nattefrost, eller dagsfrost for den sags skyld. Vi går mod en tid, hvor vinteren slipper Danmark, i hvert fald for en stund, men betyder det så, at man kan komme afsted og træne på nogle baner.

Det summer

Når man sidder og følger med på afstand, som crossbladet gerne gør, så kan man se at de summer, rundt omkring i krogene, for hvem ved noget. Bliver banerne bedre, nu frosten stille og roligt slipper igen, og hvor er der største chance for at komme ud og træne.

Tager tid

Med den hårde frost vi har haft gennem en lang periode, og så med en god sjat sne ovenpå, mange steder, så kommer det desværre til at tage noget tid, inden mange af banerne kan tage i mod gæster. Mange af banerne er mere eller mindre dybfrosne, langt ned, og det kommer til at tage tid, med at tø op, specielt når der kun er en 2-4 plusgrader, og stadig få minusgrader om natten.

Flere af de baner som vi hørte, ville have åbent året rundt, har lukket ned for resten af 2023, og hvis frosten vender tilbage igen, så kommer der også til at gå noget tid, ind i det nye år (2024) før det kan lade sig gøre. Enkelte baner er dog sluppet bedre fra det, end andre.

Farlige baner

Nogle Danske baner fjerner sneen, ved at trække dem over, og holder åbent, og her kan der altså være nogle farlige baner imellem, for de er meget glatte. Man skal tænke sig godt om, hvis man vælger at træne på en frosthård bane, for man kan ikke holde på, og man kan nemt vælte.

Vi holder naturligvis øje med banerne, og når de åbner, og hvis vi kan slippe afsted, så ryger vi ud og kigger med, men der skal helt sikkert ikke være mange minusgrader.

Vi ses lige pludselig, et sted i landet.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk