Crossbladet

Der er nu åbnet op, for annoncering på crossbladet

Crossbladet.dk , Motocross Nyheder, MX, Motocross, Quad, Pitbike, MX Billeder,
Artikel foto: Crossbladet.dk

Flere og flere har henover sommeren spurgt ind til muligheden for at annoncere på crossbladet.dk og det har vi nu gjort muligt, og lagt en informations side online.

Vi er kommet godt ud på banerne denne første sæson, for at stikke en finger i jorden, og se om dette var noget som folket kunne bruge, og her er vi da godt nok blevet blæst godt og grundigt bagover. Vi har ikke bare fundet ud af, at dette bestemt var noget der kunne bruges, vi har også fundet en vej vi skal følge i 2024, for her skal vi naturligvis lige så meget ud, om ikke mere, og se en masse ræs.

Hvordan kommer vi med?

Flere og flere har spurgt om muligheden for at komme “med” på crossbladet.dk og få deres annoncer på siden, og det er jo ikke bare noget man lige gør, så det har vi arbejdet lidt med, og har nu fået den del på plads også, så man kan booke et møde med crossbladet, og høre om de muligheder, der passer bedst ind til virksomheden. Vi har lavet en landingsside der hedder Annoncering hvor man kan finde en stor del af informationen, og hvis dette har fanget ens nysgerrighed, så er man velkommen til at kontakte crossbladet, og booke et møde, så man kan høre endnu mere, for det er langt mere, “end bare annoncering”.

Vil du annoncere på crossbladet.dk

Hvis du har interesse i at høre mere – Kig på siden her – hvor vi har lagt en del information online, så man kan få en lille ide om, hvad det er vi kan tilbyde.

Vi ser frem til at høre fra dig, og ellers ses vi på banerne.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk