Motocross Nyheder

Der er tre piger med på KK Academy Sommer Camp 2023

Artikel foto: Ditte, Michele og Kirsten

Der er tre friske piger med på KK Academy Sommer Camp 2023 i Aalborg, men der kunne nemt have været mange flere.

Vi syntes det er vigtigt at sætte fokus på piger i denne drengesport, for de klarer sige lige så godt, når de ræser rundt på maskinerne, uanset vejr. Træningslejren KK Academy Sommer Camp 2023 i Aalborg, har tre piger med, og de er bestemt ikke bange for at give drengene baghjul.

Deltager på Maxi og Micro

Ditte Lehmkuhl (11år) kører med på Maxi banen, mens de to andre, Michele (9år) og Kirsten (8år) kører med på Micro banen i Aalborg. Vi har set dem køre de sidste par dage, og de er altså ikke bange for at vride gashåndtaget rundt, og fyre den af udover hoppene. Der bliver ikke gjort forskel på drenge eller piger, her er alle lige, og de kan nemt klare sig i denne verden, og der er nogle flere drenge i sporten. Det kunne være fedt, at der kom endnu flere med i sporten, eller komme ud at opleve, at en “hest” med en motor, også kan noget helt specielt, rundt omkring i Danmark.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Ditte Lehmkuhl, Haderslev
Artikel foto: Michele B. Søndermand, Lolland
Artikel foto: Kirsten Thomsen, Han Herred, Fjerritslev

Fremtidens topkørere

Man skal lige huske, at de helt unge motocross kørere, ligesom de tre seje piger, her i artiklen, er fremtiden, og måske dem der skal hente en masse medaljer hjem, til de helt store løb. Det er naturligvis langt ude i fremtiden, men det er her, det hele starter, så bliver spændende at følge, de mange kommende år. Hvis man sidder og er nysgerrig på Motocross, så kan man nemt finde frem til bane, et sted i Danmark, og her har mange også mulighed, for at man kan prøve det, inden man starter op. Hvis man gerne vil have mere direkte hjælp, så kan man prøve gruppen der hedder (Facebook) Motocross Børn 3 til 12år for her kan man få næsten alt den hjælp man har behov for.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk