Motocross Nyheder

Der sker noget hele tiden, over det hele til DAM 2, i Mols Cross Club

Artikel foto: DAM 2, Mols Cross Club 2023

Vi havde planer om en stak artikler herfra Mols Cross Club, hvor der lørdag køres DAM 2, men der sker noget hele tiden.

De mange artikler, er blevet en til masse billeder, for der sker bare noget over det hele, hele tiden. Vi har faktisk været lidt over det hele, både på maxi banen, men også på micro banen, hvor der er taget billeder af stort set alle heat, så nu ryger vi snart tilbage til maxi banen.

Vi lærer hele tiden noget nyt, men når der sker så meget, som til DAM 2023, så må vi altså skrue vores egne forventninger ned, og kigge på det, hjemmefra kontoret. Men vi har da indtil videre fået knipset lidt over 300 billeder, og så kommer der også pokaloverrækkelsen, sidst på dagen, og det tager vi naturligvis også fra billeder fra. (alle billeder uploades, hjemme fra kontoret).

(Artiklen fortsætter efter billedet)

Artikel foto: DAM 2, Mols Cross Club 2023

Nu vil vi snuppe en lille spisepause, her midt på eftermiddagen, og så ryger vi afsted på banen igen, og ser lidt mere ræs, inden de hele er overstået, og der skal deles pokaler ud. Det har indtil videre været en super fed dag, og vi er helt sikre på, at vi kommer til at sove godt i nat.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk