Motocross Nyheder

Det Danske vejr er på ingen måder med os i starten af 2024

MX Vinter, Vinter åbent, Motocros, MX, Quad, Motocross Nyheder, Quad Nyheder, Crossbladet
Artikel foto: Vinter motocross

Januar måned 2024 starter ret voldsomt ud, med masser af nedbør og der kommer til at gå lang tid, før der er træning.

Der er mange nye ting vi skal forholde os til, både dem der har været med længe, og dem som enten er kommet tilbage til sporten, eller som lige er startet. Det rykker uden tvivl i mange, for at komme ud og køre noget ræs, og vinter træne, men vejret er på ingen måder med os, her i starten af 2024. Rigtigt mange baner er for længst mættet af vand, hvor der har regnet mere end nogensinde, og det nye år byder nu på et par dage, hvor landet er delt op i to, både med regn, og sne.

Fremtiden ændrer sig

Vi kommer ikke udenom at fremtiden vil ændre sig, og den allerede er godt i gang, for der kommer mere og mere vand, dog kombineret med sne, men det smelter jo også på et tidspunkt, og bliver til vand. Vi skal vænne os til at der bare kommer mere vand i fremtiden, og at sommeren kan have nogle uger med super varme, så det næsten er for varmt at køre.

Landet er delt op

Vi skriver kun 2. januar 2024, og så meldes der om snestorm i den ene halvdel af Jylland, og resten af landet kan opleve kraftigt regn, både Jylland, Fynd og Sjælland. Her kan vi jo godt regne ud, at der er lange udsigter til noget træning, men vi krydser fingrene, selvom det ser lidt sort ud. Det er næppe det sidste vi kommer til at se til vinteren her i 2024, og selvom der i kalenderen er lang tid til marts, hvor det første løb køres, så er det alligevel ikke så pokkers langt væk.

Vi er noget spændte på at se, hvordan det Danske vejr, arter sig de kommende uger.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk