Motocross Nyheder

Det endte ud med at blive en fed træningsaften, tirsdag i Silkeborg

Artikel foto: Lukas Møller

Det startede ud med regnvejr, men endte ud med en fed aften, selvom der ikke var mange kørere på banen i Silkeborg.

Nogle stykker havde trukket stikket, og meldt fra træningen på Ellingbanen i Silkeborg, tirsdag aften, og den gode grund til dette, var regnvejret. Det var heller ikke det fedeste vejr, som vi smuttede afsted i, men vi trængte til lidt frisk luft, så vi kørte trods regnen, afsted mod banen.

Biler i ryttergården

Til vores store overraskelse, så var der en håndfuld biler i ryttergården, og et par af kørerne var også ude og træne, selvom det regnede en lille smule. Vi hoppede i gummistøvlerne, og søgte direkte mod klubhuset, for her kunne man jo redde sig en kop kaffe, og håbe på bedre vejr.

Det klarer snart op

Det var ikke de vilde mængder regn der kom, men nok til at det var lidt træls, at være ude i, men det skulle klare op, og blive noget pænere. Omkring klokken 17:30, der kom miraklet, og pludselig var der pænt vejr, og så kom der også et par kørere mere til i Silkeborg.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Tirsdagstræning 2024, Ellingbanen
Artikel foto: Tirsdagstræning 2024, Ellingbanen
Artikel foto: Tirsdagstræning 2024, Ellingbanen

8 kørere på okay bane

Der var ikke mange samlet i Silkeborg, denne tirsdag aften, men vi blev omkring 8 kørere, og de hyggede sig alle, på hver deres måde. Der blev trænet starter, kørt lidt om kap, og ellers hygge snakket rundt omkring. Vi havde endda hele tre ambassadører på banen, ud af de 8 aktive, så det var en fornøjelse at se. Banen var naturligvis lidt våd nogle steder, men er set langt værre, og kunne klart køres på. En stor del af banen var faktisk rigtig god, og det var kun den bagerste del, ved speedway banen, der var våd. Det var bestemt en hyggelig aften, hvor de kørte til 19:30, og så skulle der vaskes.

Billeder og Video

Vi kan jo ikke være afsted, uden der kommer lidt, som du kan se herunder.

Facebook:

Se alle billederne i et samlet album her

Instagram:

Video – Maxi banen

Billede – Vores tre ambassadører, Benjamin, Lukas og Marcus

God fornøjelse.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk