Motocross Nyheder

Det er ikke nødvendigt med en kassebil eller lastbil til motocross

Artikel foto: Daniel og Henrik Hagen

Motocross er en dyr sport, og her kan man nemt starte ud med at have en trailer til at få udstyret rundt i landet.

Det kommer næppe bagpå dem der allerede er i sporten, at det er en dyr sportsgren, hvor man udover maskinen, skal have et væld af reservedele, og udstyr der er påkrævet, for overhovedet at kunne komme ud på banerne. Det kan virke uoverskueligt når man som ny, kommer til motocross for første gang, og kan virke overvældende, når man ser de store kassebiler, eller lastbiler i ryttergården, men man kan sagtens nøjes med en trailer, enten åben, eller lukket, som familien Hagen har.

Kan bygges op, efter behov

Når man har købt sig en trailer, eventuelt som Henrik Hagen (artikel foto) har, så kan man gøre det let for sig selv, ved at bygge den op, indvendigt, også så den er lovlig at køre rundt med. Man kan lave plads til tøj og udstyr, samt et mindre værkstedsbord, hvor man kan klare de lette ting selv.

Overnatter i telt

Crossbladet mødte Henrik og Daniel Hagen i Lindknud, hvor de boede i et fint familietelt, der var slået op ved siden af traileren, og ydermere et telt, hvor maskinen kunne stå under, og hvor man kunne sidde og nyde kaffen, eller bare slappe af. Denne udgave ser vi mange steder, men der er naturligvis mange andre muligheder. Nu skulle de jo være på en crosslejr i en uge, så det krævede lidt ekstra, men i hverdagen, så er dette slet ikke nødvendigt, hvis man gerne vil køre motocross.

Alle er lige, og du kører ikke hurtigere

Man kommer ikke til at køre hurtigere, ved at have en smart kassebil, eller en kæmpe lastbil, til at bringe dit udstyr rundt i landet (surprise). Vi kender til flere hurtige kørere i landet, der har en helt simpel måde at komme rundt på, og bo på, hvis man skal overnatte på banen.

Artikel foto: Trailer til motocross

Spørg kørerne om råd

Hvis man gerne vil i gang med sporten, så kan vi (igen) henvise til alle de andre kørere, eller forældre i ryttergården, der med glæde vil hjælpe dig videre. Det er faktisk ligegyldigt, hvad du mangler svar på, så er der altid en eller flere på banerne, der kan hjælpe dig videre, uanset om det er til almindelig træning, eller på en løbsdag. Det er det gode ved denne sportsgren, og lige præcis i denne verden, hvor man mere eller mindre er en stor familie, der med glæde hjælper hinanden.

Klubber har maskiner til rådighed

Flere Danske klubber har maskiner og udstyr til rådighed, så man kan prøve sporten, og opleve det sociale, inden man bruger penge på det. Her kan man kontakte den klub, man bor i nærheden af, og her kan de med garanti hjælpe dig videre, så du kan opleve dette.

Mange grupper på Facebook

Der findes også mange grupper på Facebook, hvor man kan få hjælp, til at komme i gang, og med information om, hvad der passer bedst til ens barn. Vi kan klart anbefale at man benytter sig af gruppen, der hedder Motocross Børn 3-12år hvor der er mange aktive kørere, og forældre der ikke laver andet, i deres fritid, og her kan man få hjælp til alt hvad man skal vide.

Gør hvad der er lettest for dig

Man kan virkelig tilpasse sig mange ting, også i motocross, og her skal man gøre lige præcis, som man mener er bedst, for en selv. Hvis kan har råd til en kassebil, eller ejer en i forvejen, så kan man jo nemt smide sin maskine, og udstyr derind, og trille ud på banerne.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk