Motocross Nyheder

Det er utroligt hvad man går glip af på en enkelt weekend

Old Boys DM 2023, OB-DM 2023, Honda Park Randers, RMS, MX, Motocross, MX Artikler, Motocross Nyheder, Crossbladet
Artikel foto: Fjerde afdeling af DM Old Boys 2023 i Randers

Crossbladet er atter tilbage efter en lang arbejdsweekend i København, men det er utroligt meget man går glip af.

Fredag til sent søndag aften, stod den på arbejde i København, denne weekend og mandag morgen 11. september blev det hjemmerejsedag. Der skal som vi skrev på Facebook siden også penge i kassen, og det kan vi ikke sige nej til, så derfor må man simpelthen opgive nogle ting, selvom det er træls (som man siger i Jylland). Vi er kommet godt med i denne herlige sportsgren, men må også indse, at man går virkelig glip af mange ting, ved at være væk sådan en hel weekend.

Mange nye Danmarksmestre

Vi er gået glip af en god stak nye Danmarksmestre, men vi kan jo ikke være alle steder på en gang, så i denne forbindelse, vil vi da lige ønske dem, og de øvrige kørere tillykke med det. (ingen nævnt, ingen glemt). Men vi går heldigvis ikke glip af dem alle, for vi skal med til finalen af Classic Cross i Kolding, og ikke mindst Dansk Amatør Mesterskab (DAM) i Lindknud, hvilket er på plads.

En del tilbage endnu

Der er heldigvis en del løb tilbage i de forskellige forbund endnu, og træninger, på landets baner, så mon ikke vi når at få samlet lidt op, den kommende tid.

Fornuftigt vejr

Selvom der denne mandag, lige trækker lidt dumt vejr omkring Danmark, nærmere i det Jyske, så ser det nogenlunde ud den kommende tid, og vi kan komme lidt ud.

Vi ses ude på banerne…


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk