Motocross Nyheder

Dette er noget af Crossbladet´s plan i efterårsferien 2023

Kolding Motocross Klub, MX Træning, Motocross, MX Artikler, Motocross Nyheder, Crossbladet, MX Billeder
Artikel foto: Støvet torsdagstræning i Kolding 2023

Lørdag byder vejret ikke op til en masse ræs i efterårsferien 2023, men det ændrer sig heldigvis, og der er lys forude.

Altså lige i starten af efterårsferien her, har vi ikke ligefrem haft vejrguderne med os, da vi startede lørdagen, med et besøg hos Silkeborg Motor Sport først på formiddagen, hvor vi lige kiggede lidt på banen, mens det væltede ind med byger og blæst. Den var ikke i topform, men kunne nok have været kørt på, og der dukkede vist også en enkelt op, inden deadline, men om de kom i gang, det ved vi faktisk ikke, for vi smuttede hjem efter en kande kaffe, og et par times snak derude.

Vejret bliver heldigvis bedre

Som vejrudsigten ser ud i skrivende stund, så bliver det noget bedre ind i den kommende uge, også fra om søndagen, med mere tørvejr, og luft til banerne. Der er flere åbne muligheder i hele ugen, og det vil vi naturligvis benytte os af, for vi elsker at komme ud til køreren i landet.

Crossbladet kommer ikke til Holstebro

Vi fik en besked fra formanden, at en “fotograf” har fået eneret på finalen, og lovede at vende tilbage, med en mulig løsning, men da vi stadig ikke har hørt noget her 17:00, efter gentagne forsøg, så går vi ud fra at det må være sådan. Derfor kommer crossbladet.dk ikke til Holstebro.

Han Herred mandag

Vi har heldigvis fået lov til at besøge Han Herred i Fjerritslev og 40éren igen, for her er Mark fra Sneaky Fast på spil, sammen med Nichlas Bjerregård og Kim Sørensen. De har et klubtræningsevent kørende over tre dage, og her har vi lovet at afsætte en hel dag, med ræs. Vi kan desværre ikke trække campingvognen derop, grundet blæsten, så vi ryger tidligt afsted mandag, og kører hjem, når vi er trætte. Det skal nok blive en fed dag, så det glæder vi os til.

Hvad så resten af ugen…

Jamen tirsdag er lukket til ambassadør dag (det nye) og ellers er vi fri hele ugen, og kan tage hen hvor vi vil, hvor der er ræs, så vi tager en dag af gangen, og ser hvad der sker.

Vi ses ude på banerne..


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk