Motocross Nyheder

DM Classic Cross 2024 i Randers brager afsted i super flot vejr

Artikel foto: DM Classic Cross 2024, Randers

Der er en fornøjelse at se alle lyser op, bare der kommer lidt sol frem, hvilket også skaber en helt anderledes oplevelse.

Det er noget helt andet at være med til DM Classic Cross, med sådan et flot vejr, hvilket også får flere ud og hygge, med en masse andre, der er med til løbet. Der er fest og glade dage, og så fortælles der virkelig mange sjove historier, som vi bare kan gå og lappe i os. Her er det ligegyldig om man er 25 eller 80, alle er lige, og hygger sig, hvilket simpelthen er en fornøjelse at være en del af.

Lidt startproblemer om morgenen

Vi er mere eller mindre omringet af en flok Svenskere, der måske er 25 af sind, men der står med garanti et helt andet årstal på deres kørekort. Her var lidt startproblemer til morgen, altså med kroppen, og flere af dem (og mange andre i ryttergården) kunne ikke helt nå ned til skoene, så enten fik de hjælp af en makker, eller så kom skohornet i brug, hvilket vi ikke har set længe. Andre nyder godt af den bedre halvdel er med, så de kan blive pylret lidt om, og få hjælp, hvor det kan være svært bare at holde balancen på cyklen, eller det at tage en crosstrøje af, men de skal bare køre ræs.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: DM Classic Cross 2024, Randers
Artikel foto: DM Classic Cross 2024, Randers
Artikel foto: DM Classic Cross 2024, Randers

Dagens pause

Lige nu og her, i skrivende stund, er der pause på Honda Park Randers, hvor der hygges, hvor vi har hørt flere dåser blive åbnet i “lejren” men bare rolig det er ikke kørerne. Der skal tages nogle fælles billeder, til nogle kørere der skal til udlandet, og ellers hygges der bare igennem.

Det er som at være til et almindeligt løb, men her er gennemsnitsalderen dog lige hævet en smule, men det er sgu lige så fedt. Vi tøffer rundt og hygger os mellem de mange kørere, tager lidt billeder til albummet på Facebook, og smider lidt video på vore Instagram, og suger information til os. Dette er lige som DM, tiden forsvinder bare, men så må vi jo bare tilbage på et andet tidspunkt.

 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk