Motocross Nyheder

Ekstremt mange tilbud til motocross køreren i Danmark

Kolding Motocross Klub, KMCK, Motocross, Motocross Nyheder, Crossbladet
Artikel foto: Træning i Kolding Motocross Klub ((billedet har ikke noget med artiklen at gøre)

Bare på den korte tid, som crossbladet har været aktiv, så bliver man bombarderet i tilbud til motocross køreren.

Når man lige tænker tilbage til den tid, hvor crossbladet, selv var aktiv i sporten, så mindes vi ikke at der var mange tilbud at vælge mellem. Der var noget i Aalborg, som ikke rigtigt blev til noget stort, men vi var heller ikke med, så er svært at udtale sig om. Udover det, så kunne man rejse til Åkirkeby på Bornholm, og være med til deres træningslejr en hel uge, og her var vi afsted, mange gange. Det på Bornholm var altid en succes, og man fik lidt ekstra godt med hjem og arbejde med, og så er det fedt at se, at de rent faktisk stadig er aktive her i 2023.

Mange tilbud til køreren

Nu er der jo mere eller mindre træningslejre, og ferie-lejre overalt, med en masse gode kørere, både drenge og piger. Det er ikke bare klubberne der afholder træningslejre, det er også tidligere professionelle, der stadig er aktive i sporten, og ikke mindst de enormt mange Teams, der er kommet til. Crossbladet har næsten mistet overblikket, inden vi overhovedet er kommet i gang, men der gør os bare endnu mere nysgerrige på, hvad der tilbydes, for dette store udbud, det manglede vi for 30år siden, men tiderne har jo forandret sig, heldigvis til det bedre, så vi kan ikke få armene ned.

Crossbladet skal med

Vi har udset os et par steder, hvor der skal afholdes nogle træningslejre, og her skal vi lige have indhentet tilladelse til, at vi snager rundt med et kamera, på samme tid. Vi er dog stille som en ninja, så mon ikke det lykkedes, at komme ud og kigge, hvad de laver.

Vi har også hørt om nogle kommende, og ret fede projekter, men da intet af dette er offentligt (endnu) så holder vi det lige for os selv, lidt endnu, så vi ikke får ørerne i maskinen.

Det vil altså sige, at der er ekstremt mange tilbud til motocross køreren, den dag i dag, og det er ikke bare i Danmark, men også udenfor landets grænser, hvor mange kan være med. Det er noget af en interessant udvikling, men vi er vilde med alle dem, der gerne vil hjælpe til.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk