Motocross Nyheder

En del baner melder åbent lørdag 24-2-2024, og vi har besøgt Uhre

Artikel foto: Uhre banen, Herning Motocross

Crossbladet har været en tur rundt på alle tre baner på Uhre, hos Herning Motocross, og laver en lille beskrivelse.

Det har været en vild uge, hvad vejret angår, men frem mod weekenden, og specielt lørdag 24. februar 2024, lover de godt vejr, hvilket betyder at en del baner melder åbent. Nederst i artiklen kommer vi lige omkring nogle af de andre baner, vi har set, som har åbent, men først starter vi ud med vores besøg på Uhre, hos Herning Motocross, hvor vi beskriver vores oplevelse af banerne.

Mellem banen

Her står der intet vand på banen, men der har gjort, det er dog trukket ned, og dermed blevet en ret tung bane, og slet ikke så fast, som sidste gang vi var derude. Der er en 3-5cm sjap i toppen, på en stor del af banen, men det lufter pænt meget derude, og masser af sol, så vi vil formode at den bliver en del bedre, frem mod lørdag. Man skal dog ikke forvente en 100% fast bane.

Micro banen

Den var faktisk i topform, med meget lidt vand, men næsten lige så fast som grusvejen, ind mod Herning Motocross, og det er noget tid siden, vi har set den sådan.

Maxi Banen

Det er jo Uhre, den er mega tung, altså nogle vil gå så langt og sige “dejlig tung” men i dag, blev vi mindet om, hvor meget vi personligt hader sand baner (tsk tsk).. Den har nogle lidt giftige steder, hvor den er blød, med lidt sand/mudder, men igen det tørrer rigtigt godt derude nu.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Mellembanen, Uhre
Artikel foto: Microbanen, Uhre
Artikel foto: Maxibanen, Uhre

Bane team på Uhre finpudser inden lørdag

Vi snakkede med formanden Tue Lassen om banerne, da vi havde været rundt, og de vil tage derud og finpudse hoppene, og fjerne et enkelt væltet træ, så banerne lige får lidt ekstra kærlighed, inden lørdag. Alle tre baner var jævnet, inden der kom regn, og har meget at sige.

Husk at holde øje med deres Facebook side, omkring åbning.

Billeder fra Uhre

Vi smider naturligvis et album online på vores Facebook side, lidt senere, med billeder fra alle tre baner, hvor vi har travet dem alle rundt, så kan man selv se dem.

Vestjysk Motocross Club – Korskroen

Her meldes der åbent lørdag fra 10:00 til 14:00, og banen er naturligvis også tung. Men det er en stor mulighed for at prøve deres nye bane, inden de har løb 9. marts 2024. Crossbladet tager også ned og besøger dem lørdag, og tager billeder af det nye, så dem, der ikke når forbi, forhåbentlig kan få en forståelse af, hvordan den ser ud nu. Vi har hørt der fritter og Hollandske frikadeller (og kaffe).

Hampen Motocross Klub

Vi besøgte Hampen Motocross Klub tidligere i ugen, og her gik det op for dem, at nogen rent faktisk havde kørt på banen, uden tilladelse. For Alf havde jævnet banen, inden de tog til Spanien, og da vi kom forbi, var der tydeligvis kørt på den. (det går ikke). Den er dog blevet jævnet igen, og de holder blandt andet også åbent lørdag, i tidsrummet 13:00 til 17:00.

Der formentlig mange flere der åbner, det var bare lige hvad vi havde set.

God fornøjelse.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk