Quad Nyheder

Er der slet ingen Danskere der har lavet backflip på Quad / ATV

Artikel foto: Backflip Quad / ATV

Det er mange år siden at man så det første backflip på en Quad / ATV, men har ingen Danske kørere lavet dette endnu.

Vi har søgt og søgt, efter en Dansk kører, der har lavet et backflip på quad, eller atv, om du vil, men vi har ikke kunne finde noget, andet på solo. Der er rigtigt mange udenlandske kørere der har lavet dette, og nogle af dem går 15år tilbage, så det er jo langt fra et nyt fænomen.

Kandidaterne findes

Nu er det ikke fordi vi vil friste nogle til at gøre dette, hvis man ikke har mod på det, men når man lige nævner Keld “Fearless” Vestergaard, så kunne han da godt gå ind under backflip kategorien, altså som kandidat til at lave dette. Tilbage i 2023 var han blandt andet den første Dansker til at nappe triplen hos Han Herred Motorklub, og som om det ikke var nok, så prøvede han også lige 40éren.

Se også: Se video med Keld “Fearless” Vestergaard på Triplen og forsøg på 40éren her

Nick Rogers

For nogle måneder tilbage, der kunne Nick Rogers (artikel foto) lande hans første backflip, efter en del forsøg, hvor nogle af dem ser halsbrækkende ud. Se video herunder.

(Klik play på den indsatte skærm, for at se video)

Danske Quad / ATV Backflip?

Kender du til nogen der har lavet dette, og naturligvis har video eller lign med dette, så smid os gerne en besked, så vi kan få hjælp til at finde det frem.

Vi ses ude på banerne.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk