Motocross Nyheder

Familien Horkenborg åbnede dørene til klubbens værkstedsdag

Artikel foto: Jacquelien og John Horkenborg

Vestjysk Motocross Klub har lørdag afholdt værkstedsdag, og her åbnede familien Horkenborg dørene, og bød velkommen.

Crossbladet har brugt det meste af lørdagen i Bork, hvor familien Horkenborg åbnede dørene, så klubbens medlemmer fra Vestjysk Motocross Klub (Korskroen) kunne afholde værkstedsdag. Vi kørte hjemmefra, så vi kunne komme med til opstarten 10:00, og da vi ankom 5 minutter i, så var der mere eller mindre proppet med biler, hvilket kom lidt bag på os. Vi havde forventet omkring en ti stykker, men der var altså tilmeldt omkring 60, og det har der i hvert fald også været, gennem dagen.

Der manglede intet

Vi kom ind i deres værksted, på bopælen, som var noget større end lige forventet, men vi blev positivt overrasket, for der manglede bestemt ikke noget. Der var lyst, varme på, stort kagebord, og ikke mindst kaffen, hvilket vi ret hurtigt fik leveret som lovet. Nu vi er ved kaffen, så var det faktisk noget vi ikke havde smagt før, men det smagte godt, og vi kan strække os til at give den 4,6/5.

John havde fået nyt legetøj

Udover en masse kaffe, kage og sodavand, så var der også opstillet et spiseområde, i en anden hal, og her havde John Horkenborg, fået sig en friture til store mængder pomfritter. Der var julelys i øjnene på ham, da han fortalte hvor stor den var, og selvom den kørte på kraft, så skulle der ikke sættes mere til, før det hele slog fra. Det hyggede han sig noget med, men den kunne dæleme os lave nogle fritter, og det manglede bestemt heller ikke, sammen med alt det andet.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Bespisning hos Horkenborg
Artikel foto: John´s nye legetøj

Overskuddet fra dagens mad og drikke, går ubeskåret til Vestjysk Motocross Klub.

Velkomst og foredrag

John Horkenborg startede ud med at byde alle velkommen, inden Brian fra CCE, skulle holde foredrag omkring alt ved en MXér, lige fra luftfilter, til lejer osv osv. Der blev fortalt mange ting, og de mange medlemmer lyttede, og fulgte med, mens der blev forklaret en masse spændende ting. Det havde han prøvet før (går vi ud fra) for han var god til at forklare det, og fangede publikum, så det var spiseligt, og ikke noget indviklet noget, og det er vigtigt, når man skal lytte, og forstå.

Så skal der skrues

Foredraget der varede noget tid, sluttede, og pludselig summede det igen, inde i hallen, for nu skulle der skrues, kigges på støddæmpere, og justeres en masse ting. Der blev virkelig hygget igennem, og delt gode råd ud, fra højre til venstre, mens der blev drukket kaffe, og spist kage.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Korskroens værkstedsdag hos Horkenborg
Artikel foto: Korskroens værkstedsdag hos Horkenborg
Artikel foto: Korskroens værkstedsdag hos Horkenborg

Alle aldre var samlet

Det store og flotte fremmøde på værkstedet hos familien Horkenborg, bød på alle aldre, og køn, og her var alle lige, og havde en fælles interesse, nemlig motocross, og ikke mindst Korskroen. Det var super hyggeligt at tøffe rundt, og snakke med en masse mennesker, hvor vi kendte nogle i forvejen, men mødte også nogle nye, som vi lige skal snakke med igen, på et senere tidspunkt.

Materiale blev samlet sammen

Udover og snakke med en masse mennesker, så benyttede vi naturligvis også muligheden for at tage nogle billeder, og snakke med nogle kørere, og fik aftalte nogle kommende portrætter til siden. Nogle bliver skrevet i den kommende tid, mens andre kommer til omkring marts, hvor vi naturligvis er med til årets første løb på Korskroen 9. marts, for crossbladet fylder 1år, dagen før.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Brian fra CEE i midten, og hans to medarbejdere
Artikel foto: Korskroens værkstedsdag hos Horkenborg

Tak for en hyggelig dag

Familien Horkenborg er ikke bare gæstfrie, og imødekommende, de er et kæmpe aktiv for Vestjysk Motocross Klub, hvor de sammen med klubbens øvrige medlemmer, får ting til at ske.

Vi har virkelig følt os velkommen og har nydt dagen, sammen med en masse ligesindede. Det har været super interessant at se hvordan en klub kan samle sig om tingene, på en lidt anderledes måde, end hvad vi eksempelvis har set før. Der er så mange frivillige, og ildsjæle, i denne sportsgren, som bruger rigtigt mange timer på at det kan lade sig gøre, og dem skal man huske og sige tak til, for uden alle dem, så ville der simpelthen ikke være nogle træninger, løb, sommercamps osv osv.

Lidt på Instagram

Herunder kan du finde links til vores billede opslag på Instagram.

Opslag 1

Opslag 2

Opslag 3

Opslag 4

Billeder på Facebook

Vi har lavet et lille album med billeder på Facebook også. Se billederne her

Tak for at få lov til at være med.

Vi ses ude på banerne.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk