Motocross Nyheder

Februar måned 2024 kan gå hen og blive den helt store vejr joker

Magnus Sjølander, Stubmark træning, Privatbane, MX, Motocross, Crossbladet, Første juledag 2023,
Artikel foto: Magnus Sjølander

Mens man sidder og nyder at det er tørvejr, ingen sne, og ikke mindst plusgrader, så dukker der en langtidsvejrudsigt frem, der kan blive den helt store joker i februar måned 2024.

Vi er ret tæt på en ny sæsonopstart, der kommer 9 marts 2024, men februar måned kan gå hen og blive den helt store vejr joker, for der lurer noget træls ude i det fjerne. Vi er naturligvis godt klar over, at det er meget med udregninger, prognoser osv, men vi har oplevet det mange gange før, ja at der lige kommer en snestorm i februar måned, og måske også (mere) hård frost.

Vinteren lurer fortsat

Man kan ikke sige med garanti, at vinteren har sluppet Danmark her i 2024, heller ikke selvom den har været ekstra lang og hård, i en periode, for første gang i lang tid. Officielt har vinteren ikke sluppet landet, og de seneste beregninger siger også, at vi midt, eller sidst i februar måned, atter kan rende ind i frosten, hvilket kan give store problemer, specielt for de baner der har løb.

Uge 6 – 2024

Den kommende uge 6, her i 2024, kan gå hen og blive en rædselsuge, for der kommer endnu mere vand, hvor de har lovet omkring 40mm på onsdag. Torsdag og fredag kan endda byde på vinterligt vejr med slud og sne, og så om det ikke er nok, ned til minus 10c natten til lørdag.

Det er ikke lige det vi har brug for lige nu, efter en så god træningsweekend.

Krydser fingrene

Lige nu skal der krydses, alt hvad der kan krydses, for nu har vi altså haft nok vinter i denne omgang, det er vi ret sikre på, at alle er enige med os om. Igen så er det stadig kun prognoser, der er lavet ud fra en masse vejr modeller, så vi håber at de tager fejl, og vi slipper.

 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk