Motocross Nyheder

Fed lørdagstræning hos Vestjysk Motocross Club, på ny 2024 bane

Artikel foto: Lørdagstræning, Vestjysk Motocross Club 2024

Lørdag lykkedes det for Vestjysk Motocross Club at åbne klubben, bare fjorten dage før deres første løb køres i 2024.

Lørdag 24. februar 2024, der lykkedes det endelig for Vestjysk Motocross Club (Korskroen) at åbne banen, så man kunne prøve det nye af, inden deres første løb køres om fjorten dage, 9. marts. Vejret har drillet over hele landet, og da de havde ændret på banen, så var det vigtigt at den satte sig lidt, inden man slap kørere løs, men det var faktisk ude i den nye del, at banen var allerbedst at køre på.

Men hvor er det så ændret

Det er ude i sandsektionen de største ændringer er lavet på banen, og som har betydning. Specielt efter hop 6, der skulle man tidligere til højre, hvor man nu skal til venstre, og det snakkede flere om, dog med et smil på læben, at man lige skulle have kørt ind, og vænne sig til.

Artikel foto: Det nye stykke bane på Korskroen 2024

Vi må blankt erkende, at vi ikke lige kunne huske netop denne del af banen, efter et enkelt besøg tilbage i 2023, men herover kan du se et billede af banen, som den ser ud nu.

Flot bane efter omstændighederne

En del var lidt nervøse for, om banen nu også ville være god, denne lørdag, for der er virkelig kommet meget vand, men de har ikke fået nær så meget dernede, som andre steder. Banen var faktisk bedre denne lørdag, end fredag, hvor de meldte klar, så det er jo positivt. Der var naturligvis nogle spor op af hoppene, og mudder nogle steder, men det er jo motocross, og selvom det drillede alle, så kom kørerne faktisk ret fornuftigt rundt, og nogle lidt kvikkere end andre.

Sådan bliver det til marts

Som de skrev på Facebook, så bliver vejret næppe bedre, frem mod marts, hvor løbet skal køres 9. marts, og så kunne man lige så godt prøve den lørdag, for det bliver nær det samme til marts. Hvis altså banen bare er i nærheden af det, og måske lige en sjat bedre, på enkelte steder, så bliver det en fed bane at køre løb på. Der skulle heller ikke komme de store mængder vand fra nu, og frem mod 9. marts, så mon ikke de får helt styr på de få steder, hvor banen drillede lidt denne lørdag.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Lørdagstræning, Vestjysk Motocross Club 2024
Artikel foto: Lørdagstræning, Vestjysk Motocross Club 2024
Artikel foto: Lørdagstræning, Vestjysk Motocross Club 2024

Gang i begge banerne på Korskroen

Maxi banen var delt op i to træninger, da der var lidt nye denne lørdag, og ellers kørte de når de havde lyst på den lille, hvor der også var blandet med nye og mere øvede. Der var godt gang i den, over det hele, og der var slet ingen tvivl, alle kørerne hyggede sig denne lørdag.

32 kørere og en del gæster

Som vi lige fik talt det op, så var der 32 aktive kørere denne lørdag, og rigtigt mange der gik glip af at prøve banen, inden 9. marts. Der var godt med mennesker på Korskroen, og det har været en super hyggelig dag, hvor vi har været lidt med, over det hele. Vi glæder os rigtigt meget til at vende tilbage om fjorten dage, men det kan du læse meget mere om, inden så længe.

Billeder + Video

Som vanligt har vi taget en stak billeder med mere, men det samler vi sammen i en artikel for sig selv, når det hele kommer online, lidt senere denne lørdag. Billederne her fra artiklen, kommer naturligvis også online, i det samlede album på Facebook. Få overblikket i artiklen her


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk