Crossbladet

Følg med crossbladet direkte fra banerne, på vores Instagram

Artikel foto: Instagram

Når vi er ude og besøge baner, og klubber, så kan du følge med direkte derfra, med friske billeder og video klip.

Der er mange spændende muligheder med Instagram, det må vi erkende, og ungdommen havde ret, at dette var et sted, som crossbladet, burde være. Nu er vi kommet med på Instagram, og kan se mulighederne, hvor vi kan poste helt friske billeder, og video klip, direkte fra stederne vi besøger, og når vi så kommer hjem på kontoret, så kan der skrives artikler, fra stederne, som vi har besøgt, og laves komplette album med billeder, på Facebook, som vi har gjort hidtil.

Følg med på Instagram

Du kan følge os med Instagram, på profilen Crossbladet.dk hvor vi leger lidt videre med de mange muligheder, som dette giver os, direkte fra banerne, hvor der er masser af ræs. Så kan man lige få stemningen helt hjem i stuen, inden man kan læse en eller flere artikler, fra selve besøget.

Har du ikke Instagram

Nu er det ikke alle der har en Instagram profil, hvilket også har taget os lang tid, at blive en del af, og hvis man ikke vil være med her, så kan man følge vores Facebook side, og den vej, få at vide, når der kommer artikler og billeder, fra de steder, som vi besøger.

Ophavsretten er også gældende hos Instagram

Det er knastørt, men nødvendigt at sætte sig ind i, hvis man gerne vil bruge billeder. Vi vil gerne gøre opmærksom på dette emne, for mange ved det ikke, og så kan man måske slippe for at ende i unåde, ikke kun hos os, men også hos de mange andre fotografer, der er. Du skal være opmærksom på, at ikke alle medier, har samme regler, men du kan læse vores på siden HER

Vi ses ude på banerne..


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk