Motocross Nyheder

God aktivitet på Troldkjærbanen i Holstebro til træning tirsdag aften

Artikel foto: Tirsdagstræning på Troldkjærbanen

Crossbladet tog til Troldkjærbanen i Holstebro tirsdag aften, hvor der var god aktivitet til deres træningsaften.

Vejret har drillet lidt over hele landet, og tirsdag har der var mange byger i det Jyske, men de var meget lokale, og Troldkjærbanen var næsten perfekt. Vi smuttede ud for at se, hvad der skete på de kanter en helt almindelig tirsdag aften, og her var der faktisk en del kørere.

Justesen er der onsdag og torsdag

Den store del af ryttergården oppe ved klubhuset var booket til Morten Justesen, der skal bruge banen onsdag og torsdag til en lukket træning, og her var der allerede en del. Mange af de kørere, benyttede også tirsdag aften til at træne, så dem og en masse andre fra klubben, var på besøg tirsdag aften, så der var godt med liv i området.

Liv over det hele

Det var ikke kun på Maxi banen, hvor træningen var delt op i to, at der var mange kørere, der var faktisk også en del på Micro banen, og en del pitbike, der trænede, så det var lidt sjovere, end da vi besøgte klubben første gang, hvor der ikke var gang i Micro banen, en almindelig aften.

Video på Instagram

Vi smed et par video på vores Instagram @crossbladet.dk som du kan finde vej til herunder

Billeder fra tirsdagens træning

Vi klikkede naturligvis også lidt billeder, og de rammer vores Facebook side i løbet af onsdagen, og dem kan du som altid finde på vores side Facebook.com/Crossbladet.dk

Hvis vejret arter sig, og der ikke dukker andet spændende op, så smutter vi måske en tur tilbage til Holstebro og ser hvad Team Justesen har med i godteposen, denne gang.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk