Motocross Nyheder

Grundvandet fucker med Grenaa – DAM #1 aflyst for anden gang

Grenaa Motocross Klub, Onsdagstræning, MX, Motocross, Crossbladet, MX Nyheder, Motocross Nyheder, MX Billeder
Artikel foto: Onsdagstræning, Grenaa Motocross Klub 2023

For anden gang i træk blev første afdeling af Dansk Amatør Mesterskab aflyst i Grenaa, da grundvandet er ude af kontrol.

Vi har gennem en længere periode, været med på sidelinjen, hvor beslutningerne bliver truffet, omkring banen i Grenaa, uden at kunne sige noget, da vi naturligvis også håber at banerne bliver klar, så alle kan komme sikkert ud og køre, men sådan skulle det altså ikke være i Grenaa. Sikkerhed frem for alt, det kan ingen være uenige om, og med alt det grundvand, der fucker med Grenaa Motocross Klub, og som er umuligt at gøre noget ved, altså med den økonomi som mx klubber har i dagens DK.

Aflyst for anden gang i træk

Første afdeling af Dansk Amatør Mesterskab 2024 skulle køres i Grenaa, men det er nu blevet aflyst for anden gang i træk, samt alt træning er udsat, på ubestemt tid. Denne meddelelse kom på Facebook, hvor klubben har hjemme, sent mandag aften, efter et krisemøde.

Klubben skriver følgende:

Hej alle,

Vi har i bestyrelsen i aften holdt krisemøde. Vi har besluttet at aflyse DAM på lørdag og lukke for træning på uvisse tid. Vi har haft flere tilfælde under træninger hvor folk er kørt i vandet mellem banesporene og lille bane er står stadig under vand. Det er med sorg i vores hjerter men vi er desværre ikke herre over vejret. Alle der har tilmeldt sig vil få refunderet beløbet. Vi vil flytte DAM løbet, så det erstatter vores supercross løb den 3. August. Vi beklager meget men prioriterer alles sikkerhed omkring benyttelse af anlægget… Kilde: Grenaa Motocross Klub (Facebook)

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk