Motocross Nyheder

Hampen MX laver træningsaftale for alle, med Mads og Frederik

Mads Rasmussen, Billund Motocross Klub, MX Træning, Motocross, Crossbladet, Motocross Nyheder, Træningsweekend, MX,
Artikel foto: Mads Rasmussen

Hampen MX har lavet en træningsaftale der både kommer deres medlemme til gode, men kørere udefra kan også deltage.

Der kom et opslag susende forbi os på Facebook, hvor man kunne se at Hampen MX har lavet en træningsaftale med Mads Rasmussen (artikel foto) og Frederik Eskildsen. Det er ikke kun klubbens medlemmer dette kommer til gode, for kørere udefra kan også deltage i dette, og så er det endda for små penge. Endnu bedre, så er der et maks på 14 kørere til hver træning.

Medlemsfordele

Som medlem hos Hampen MX, så kan man træne med for bare 150kr, og som ikke medlem, så skal man betale 150kr plus træningsgebyret på 100kr, så det koster totalt 250kr.

Mads Rasmussen og Frederik Eskildsen

De to kørere, vil på skift varetage træningen hos Hampen MX, med 4 til 6 ugers interval. Dette er et godt tilbud, så man kan vedligeholde sine færdigheder, og endda blive bedre, for de kan finde mange spændende ting, der kan tilpasses, og arbejdes videre med.

Frederik Eskildsen, Billund Motocross Klub, MX Træning, Motocross, Crossbladet, Motocross Nyheder, Træningsweekend, MX,
Artikel foto: Frederik Eskildsen

Tilmeld dig online

Der er lavet online tilmelding til træningerne, og den første er allerede online, så her kan man lige nu sikre sig en plads til den første træning hos Hampen MX, der er tirsdag 18. juni 2024, og her kører de i tidsrummet 16:00 til 20:00. Tilmeld dig online her (6/14 pladser)

God fornøjelse.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk