Motocross Nyheder

Har du tænkt over grunden til at DAM 2, rent faktisk hedder DAM 3

Benny Møller, Billund Motocross Klub, DAM 3, Motocross, MX, Crossbladet, MX Nyheder, Motocross Nyheder,
Artikel foto: Benny Møller

Det har drillet vores OCD, at DAM 2, rent faktisk hedder DAM 3, og den første hed DAM 2. Der er mening i galskaben, og det forklarede Benny Møller kort og godt til crossbladet.

Vi har gået og tænkt en del over hvorfor at DAM Serien, har nogle andre numre, end hvad de rent faktisk køres, og vi har blandt flere spurgt ind til klubberne, hvorfor dette ikke bliver ændret, uden et klart svar. Hele balladen startede ved at Grenaa har måttet udsætte deres afdeling, og som bliver kørt på et senere tidspunkt, og den vil fortsat komme til at hedde DAM 1, selvom den afvikles senere.

Benny Møller forklarer

Formanden hos Billund Motocross Klub, Benny Møller (artikel foto) kunne forklare det på en let og forståelig måde, dog efter lidt hiv og sving, men det lykkedes da at trække ud af ham. Grunden til at deres afdeling fortsat hedder DAM 3, selvom det kun er det andet løb, er ganske enkelt pokalerne.

Alle pokalerne, til hele serien, de er bestilt på forhånd, så her vil der helt naturligt gå rod i det, hvis man nu ændrede det, for så ville der stå noget helt andet på pokalerne.

Det kan vist ikke forklares mere tydeligt.

DAM 3 køres i Billund, 25-5-2024

Nu er det blot crossbladet, der skal rette ind, og vi har ændret overskriften her på hjemmesiden, hvor man så også finder en lille henvisning til denne artikel, med forklaringen.

Tak for forklaringen, det giver bedre mening nu, og der er ro på vores OCD (indtil videre).

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk