Motocross Nyheder

Her finder du alle billederne fra DAM 2023 Finalen i Lindknud

DAM 2023, Finaler, Lindknud Motocross Klub, MX, Motocross, Motocross Nyheder
Artikel foto: DAM 2023 Finaler, Lindknud Motocross Klub

Crossbladet har været med til finalerne af Dansk Amatør Mesterskab 2023 i Lindknud Motocross Klub, og her har vi som normalt taget en masse billeder, og dem kan du finde vej til her.

Fredag 29. september 2023 ankom crossbladet.dk til Lindknud Motocross Klub, hvor vi skulle være en del af den sidste afdeling af Dansk Amatør Mesterskab 2023. Vi har fået taget en masse billeder, der alle er kommet online løbende, og det er i denne omgang bliver til lidt over 700 af slagsen.

Crossbladet på skamlen (igen)

Til lørdagens kører møde, så blev navnet Peter råbt op, og det spottede vi ikke lige med det samme, da vi havde gang i en vigtig samtale på de sociale medier, men efter gentagne gange, så måtte vi sande, at det var crossbladet der var bud efter. Igen fik vi tak for arbejdet med motocross og crossbladet, samt en flaske champagne, og det er altså kun på grund af dig / jer, at dette kan lade sig gøre, så klap lige jer selv på skulderen også. Du kan se et billede på Instagram her

Billeder og Video

Vi har postet lidt på Instagram også, og det finder du vej til herunder

Album på Facebook

Vi har lavet et samlet album her (Alle billederne er online)

Afrunding af DAM 2023

Crossbladet har lige en opgave mere denne weekend, da vi ryger en tur til Møldrup søndag morgen, til deres WestCoast MX Cup 2023, så når vi rammer den nye uge, og vi har fået DAM 2023 Oplevelsen arbejdet igennem systemet, så får vi denne rundet af også.

Vi ses ude på banerne.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk