Crossbladet

Her finder du vej til vores billeder, fra besøg hos motocross banerne

Artikel foto: Sådan finder du vores billeder

Crossbladet tager billeder hos stort set alle vores besøg, hos de mange klubber og motocross baner, og dem du altid kan vende tilbage til, i vores mange billede album.

Efter opfordring så har vi samlet alle vores billeder i album på Facebook, og det er allerede nu en stor succes, i og med, det ikke koster penge at bruge dem privat, hvis man husker at kreditere dem. Vi er med den overbevisning, at både artiklerne og billederne skal være gratis for vores læsere, for at fremme denne herlige sportsgren, og hvis man gerne vil låne eventuelt billeder, så skal man følge vores retningslinjer, som man altid kan læse på siden med ophavsret & copyright – Vi har sagt det før, og vil gøre det igen, for det er meget vigtigt at sætte sig ind i, med billeder og kreditering, hvad må man, og hvad man ikke må, også ved deling på de sociale medier.

3500 billeder

Det svinger lidt, med hvor mange billeder vi tager, når vi kommer på besøg, men mange af billederne derfra, kommer i nogle album på vores tilknyttede Facebook side. Vi har lave en side her hos crossbladet, der hedder MX Billeder, og her lister vi alle vores album op, så man hele tiden kan vende tilbage til dem, og se, eller gense de steder som vi har besøgt gennem tiden.

Instagram

Efter vi har fået Instagram, så poster vi også billeder her, men også små video. Det er naturligvis også noget man kan vende tilbage til, på vores tilknyttede side, der hedder crossbladet.dk – Her gælder samme regel med kreditering, også hvis billederne kommer fra Facebook.

Kreditering = Foto: Crossbladet.dk (kun gældende for privatpersoner, og andre med tilladelse)


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk