Motocross NyhederQuad Nyheder

Her kan du få overblikket med træningsdage i DMCU og DMU

Majken Vestergaard, Quad, Fire hjul, Crossbladet, HEMS, Uhre, Herning Motocross Cross, Quad Nyheder, Portræt
Artikel foto: Majken Vestergaard

Der er rigtigt mange forespørgsler på, hvornår der trænes, hvor der trænes, og ikke mindst, hvilke dage der trænes.

Man ser mere eller mindre, daglige opslag på, træningsdage i Danmark, både med dage, tidspunkter, og så de klassiske med om banerne er jævnet, vandet, hvilket vi så ikke kan hjælpe dig med. Der er lavet en fantastisk hjemmeside, der gør alting lettere for alle, selvom den godt kunne bruge en lille opdatering med henvisningerne til hjemmesider og facebooksider, så bruger vi den tit.

MX Tracks

En af de første sider, crossbladet kom forbi, og som altid kan hjælpe os med hvilke baner, der trænes på, er siden mxtracks.dk for her kan man nemt og hurtigt klikke sig frem til dette. Man kan vælge, hvilke ugedage, og hvilket forbund, hvor der så kommer en fin oversigt frem til dig. Her kan man så klikke sig lidt videre, og se træningstiderne, og på nogle af dem, hjemmesider, og – eller facebook sider. Der står desværre ikke om det er MX, Quad, Pitbike osv, og hvad klubberne tillader, og ikke tillader, det skal man selv finde frem til, på blandt andet klubbernes, Facebook sider.

Hvilke baner har crossbladet besøgt

Vi har jo besøgt en del motocross baner her i 2023, og her har vi lavet en side, der også henviser til billederne, fra de baner, som vi har besøgt. Hvis man vil vide mere om selve banerne, så kan man søge artiklerne frem her hos crossbladet, gennem vores real time søgefunktion.

MX Tracks er et godt værktøj, til det hurtige overblik, i Danmark.

Vi ses ude på banerne…


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk