Quad Nyheder

Herning Motocross er klar til lørdagens Quad & Sidevogn DM

Artikel foto: Quad & Sidevogn DM 2023

Crossbladet er landet på Uhre, hos Herning Motocross, hvor der lørdag skal køres DM afdelinger af både Quad og Sidevogn.

Fredag 23. Juni 2023, sidst på eftermiddagen, der ankom crossbladet til Uhre, hos Herning Motocross, hvor der skal køres anden afdeling af DM Quad, og fjerde afdeling af DM Sidevogn. Herning Motocross har pyntet fint op med flag i ryttergården, med Dansk, Svensk, Norsk og Tysk, da der også kommer kørere herfra. Da vi gik en tur rundt i ryttergården, så var det kun de Danske Quad kørere, der var dukket op, men mens vi sidder og skriver denne artikel, så kommer der flere lastbiler ind af vejen.

Dette er helt nyt for crossbladet

Vi har mere eller mindre, ingen erfaring med hverken Quad eller Sidevogn´s løb, men det håber vi at have lært meget mere af, når vi er kommet igennem lørdagens otte heat, der skal køres på Uhre. Vi ser om vi ikke kan indfange et par kørere, og høre lidt nærmere om det hele, men når der skal køres løb, så bruges tiden naturligvis på dette, men så klarer vi det nok på et senere tidspunkt.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Quad & Sidevogn DM 2023
Artikel foto: Quad & Sidevogn DM 2023
Artikel foto: Quad & Sidevogn DM 2023

Billeder og Video

En ting vi kan sige med sikkerhed, og det er at vi tager en stak billeder herfra Uhre, og nogle af dem, samt nogle korte video, kan du blandt andet se på vores tilknyttede instagram @crossbladet.dk – Når vi lander på kontoret igen lørdag sidst på dagen, så vil der komme flere billeder på vores Facebook side. Nu skal vi sidde og rode med lidt småting, og formentlig ud og kigge på lidt maskiner i ryttergården, og inden man får set sig om, så er det sengetid.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk