Portræt

Johannes Evers Madsen drømmer om at være med i den Tyske top

Artikel foto: Johannes Evers Madsen

Crossbladet har fået en snak med Johannes Evers Madsen fra Randers, der er en af de unge med fart på, selvom han ikke har kørt motocross siden han kunne gå, ligesom mange andre.

Johannes Evers Madsen på 15år fra Randers, bruger det meste af hverdagen op 9. klasse, og ellers går resten af tiden på Motocross, og det der hører med til dette. Rigtigt mange unge kørere, er startet i en tidlig alder, men Johannes sad første gang på en crosser som 12årig, så det er ikke lang tid, at han har været i gang, selvom det ser sådan ud, når man ser ham køre på landets baner.

Fra 85cc til 250cc

Det hele startede med en Pitbike, men kort herefter blev der købt en 85cc Suzuki, der blev kørt på et års tid, og så skulle der simpelthen noget helt andet til. Mange andre vil nok foretrække at skifte sin 85ér ud med en 125cc, specielt i den alder, men Johannes Evers Madsen kom direkte op på en KTM 250cc, og det har han kørt på lige siden, hvor kun mærket er skiftet ud.

DMU & DMCU

Johannes har sin gang i begge de to største forbund i Danmark, hvor han har hjemmebane i Randers, som DMU kører, og på Mols, når han kører DMCU. Johannes er lige blevet B-kører i DMU, men han bliver i C-klassen året ud, lige for at suge noget erfaring til sig, da de kører en smule hurtigere i den næste klasse, og så er det rart at være velforberedt.

Johannes Evers Madsen har allerede mange topplaceringer på sit fortrinvise korte CV, men det bedste resultat indtil videre, er da han vandt Westcoast Cup 2023 i CMX2.

Artikel foto: Johannes Evers Madsen

Vigtigt at holde formen ved lige

Når man dyrker en af verdens hårdeste sportsgrene, så er det også vigtigt at holde formen ved lige, og det gør Johannes blandt andet ved løbe 2 -3 gange om ugen. Udover løbeturene, så klemmes der også cykling ind, samt fitness, så han kommer bestemt ikke sovende til dette.

Vil gerne være med i toppen i Tyskland

Da vi spurgte ind til drømmen, så skulle der ikke tænkes så længe, inden at svaret kom, for Johannes Evers Madsen vil rigtigt gerne med i toppen af de Tyske serier, herunder MX Cup, og ADAC. Tidsrammen for denne drøm, er at der gerne skulle ske indenfor de næste 5år.

Hvor er de fedeste baner

Afslutningsvis, så spurgte vi lige, hvor Johannes mente at man fandt de fedeste baner i Danmark, og dette var han heller ikke i tvivl om. Det er Randers, Aulum og Mors.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk