Motocross Nyheder

Kaalund fandt sporet, og gennemførte træningen søndag

Artikel foto: Kenneth Kaalund

Vi har været med det nye 2024 hold, der trænes af Kenneth Kaalund, hvor der kom rigtigt meget vand, frem mod dagen.

Da vi stod op 05:00, denne søndag morgen, der stod det ned i stænger, mindst tre timer frem, og vi havde da ikke travlt med at blive klar til 10:00, hvor det startede i Aulum. Med alt det vand vi fik på de her kanter, så gik vi ærligt og ventede på en aflysning, men kom i tanke om at Kenneth Kaalund render rundt med Danmark´s største JA-Hat, og da vi ikke havde hørt noget ved 09:00 tiden, så måtte vi afsted. Kenneth havde overnattet på banen, og havde været ude og grave lidt render på banen, og inden vi fik set os om, så var der det flotteste vejr, og en kvart bane, hvor der kunne trænes på.

Smadret bane i Aulum

Det er ingen hemmelighed, at banen virkelig var medtaget af alt dette vand, og nogle steder stod der også blankt vand, og her måtte de køre udenom. Kenneth Kaalund havde fundet et spor, hvor der gav mening af træne, og selvom det så ret smadret ud, så gav det også god mening, at se kørerne træne her, i noget, der sagtens kan ligne et andet heat, i Danmark.

Lidt af det hele

Denne søndag var der omkring 12-15 kørere, både på det almindelige hold, og lidt fra Elite holdet, både en helt lille på microbanen, til 65cc og op, på Maxi banen. Det var et interessant hold af kørere, hvor der var en spændende blanding af alle klasser, der uden tvivl kan lære hinanden et eller andet, både på, og udenfor banen.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: KK Academy træning i Aulum 2024
Artikel foto: KK Academy træning i Aulum 2024
Artikel foto: KK Academy træning i Aulum 2024

Spændende år i møde

Hvis man ikke lærer noget, eller tager noget med sig fra KK Academy, så er det ens egen skyld, for der er mange spændende ting, at hente. Det bliver også et spændende år for dette hold af kørere, ligesom det var i 2023, hvor vi var med flere gange, for det kan noget helt specielt.

Video og Billeder

Vi har lavet lidt materiale fra vores besøg, hvor der er kommet lidt nyt på Instagram @crossbladet.dk med både billeder og video, og lidt senere, så kommer der også et samlet album med billeder, på den tilknyttede Facebook side, så man kan se hvordan dagen så ud. Billederne fra denne artikel, de kommer naturligvis også online i det samlede album på Facebook.

Facebook:

Du finder alle billederne i et samlet album her

Instagram:

Video 1

Video 2

Video 3

Billede 1 – Sigurd Thomsen og Frederik Jensen

Billede 2 – Lucas Taylor

God fornøjelse.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk