Quad Nyheder

Karsten Mols finder 20år gammel quad frem og kører Klub VM

Artikel foto: Karsten Mols

Torsdag på Uhre skulle der køres Klub VM, og her dukkede Karsten Mols op med sin quad, der har 20års jubilæum i 2024.

De crosskørere er gode til at holde på små sjove hemmeligheder, for Karsten Mols overraskede os en del, da han dukkede op uden sin ellers faste makker Mathias, som han kører sidevogn med. Denne torsdag havde han datteren Stella med, og meldte pludselig op, at han havde sin quad med, der i øvrigt har 20års jubilæum her i 2024. Ikke nok med det, så skulle han også køre med i klubmesterskaberne, for hans faste makker kunne ikke nå derud fra arbejdet, så de kunne ikke køre sidevogn, selvom Stella faktisk også er sandsæk på en Sjællandsk maskine.

Har kørt Quad i 10år

Vi vidste at Karsten Mols var mellem en af de første der fik træneruddannelsen til Quad, men tænkte ikke nærmere over i hvilken forbindelse, for han sagde ikke selv noget om dette. Men Karsten har faktisk kørt quad i 10år, med opstart sidst i 2005, og haft døtrene med siden 2010, der også kørte, og det resulterede også i en samlet sejr til quad OB DM i 2016.

Efter DM titlen, lagde han det lidt på hylden, for der skete så mange andre ting.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Klub VM på Uhre 2024
Artikel foto: Klub VM på Uhre 2024

Kørte ret godt

Det gik faktisk ret godt for Karsten, torsdag aften, når man tænker på at maskinen måske kun har været startet en gang i 2år, og har kørt ganske lidt, de seneste år. Han kæmpede lidt med Majken Vestergaard, men hun var lidt for stædig, og holdte andenpladsen til mål.

Quad DM 2024 – Møldrup

– Det kunne faktisk være sjovt at køre med til DM i Møldrup, her i næste måned, begyndte Karsten pludselig at sige, så han må have fået blod på tanden igen.

– Vi har jo ikke løb med sidevognen i den weekend, så det passer jo faktisk godt ind, og så kan man da lige prøve det igen, i og med det er en del år siden sidst, til et rigtigt løb.

Det bliver spændende at se, om han dukker op i Møldrup, og det er naturligvis noget vi nok lige skal minde ham om, når der kommer gang i tilmeldingen, for vi kommer også.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk