Motocross Nyheder

KK Academy havde klubtræning onsdag hos Børkop Motor Sport

Artikel foto: KK Academy Klubtræning, Børkop Motor Sport 2023

Onsdag aften besøgte crossbladet Børkop Motor Sport, hvor de havde klubtræning med KK Academy 2023.

Efteråret viser sig fra den pæne side, med masser af flot vejr, så onsdag aften 6. september 2023, der kørte vi en tur til Børkop Motor Sport, hvor der var klubtræning med KK Academy. Vi ankom en smule efter de var startet op, for på 13éren er der asfaltarbejde, så vi troede at vi var snu, ved at køre over Horsens, og den vej af motorvejen, men det var altså et ret uheldigt tidspunkt på dagen, at ramme den vej. Ved ankomsten i Børkop, så var de godt i gang på mini banen, med Kenneth Kaalund.

Klubtræning og fri træning

Der var lavet en fin kombination mellem mini og maxi banen, for når Kaalund ikke brugte banerne, så kunne klubbens øvrige gæster bruge banerne, og dermed også få trænet. Der var en super hyggelig stemning i Børkop, som der plejer at være, så der var mange at snakke lidt med.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: KK Academy Klubtræning, Børkop Motor Sport 2023
Artikel foto: KK Academy Klubtræning, Børkop Motor Sport 2023
Artikel foto: KK Academy Klubtræning, Børkop Motor Sport 2023

Hygge på kryds og tværs

Der var næsten lige meget, hvor man lige kom hen i ryttergården, eller på banen, for dem der ikke trænede, de hyggede sig, og lavede lidt spas. Der var blandt andet en knægt, der havde fundet en frø, efter en længere jagt, i græsset inde på den lille bane, og så gik tiden jo med det, mens de andre fik undervisning. De “voksne” må jo ikke rende rundt ude på banen, når deres børn, bliver trænet, og så skal tiden jo gå med et alle andet, indtil de kan få lov til at skrue lidt i ungernes maskiner.

Billeder og Video

Vi fik naturligvis klikket lidt billeder i Børkop, onsdag aften, og de kommer online i deres eget album, på vores tilknyttede Facebook side. Vi fik også postet et par video på den tilknyttede Instagram, og dem kan du finde vej til herunder, hvor vi har linket direkte til dem.

Video 1 – Maxi Banen

Video 2 – Mini Banen

På trods af trafikken, så endte det nu ud med at blive en hyggelig aften i godt selskab, og så var der heldigvis kaffe på kanden, og en masse snolder i klubhuset.

Vi ses ude på banerne.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk