Motocross Nyheder

Knap 40 kørere er tilmeldt DAM 4, der køres i Aars, lørdag 15-6-2024

Anders Sørensen, MX , Motocross, Crossbladet, Motocross Nyheder
Artikel foto: Anders Sørensen

Det svinger noget med tilmeldingerne til de forskellige løb i Danmark, og til DAM 4 i Aars er der lige nu under 40 tilmeldt.

DAM 4 skal køres hos Aars Motocross Klub, lørdag 15-6-2024 og her er der i skrivende stund, kun tilmeldt 36 kørere, hvor de gerne skulle op på omkring 200 af slagsen, inden opstart. Der er 1,5 uge til opstart, lige nu, og så koster det stadig kun 150kr at få sig tilmeldt, men det stiger efter lørdag 8. juni 2024. Vi havde klart forventet der var mange flere på listen, da vi kom tilbage for at kigge.

God blanding

Det er en god blanding af alle mulige kørere, der er tilmeldt eventet i Aars, men nu er der jo også hele 17 forskellige klasser, så det ser ikke ud af meget, med under 40 tilmeldt.

Billig takst (endnu)

Som nævnt længere oppe, så koster det fortsat 150kr, og det bliver ved, frem til og med lørdag 8. juni 2024, hvor det bliver lidt dyrere at tilmelde sig DAM 4. Tilmeld dig her

Vi ses i Aars til Dansk Amatør Mesterskab.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk