Motocross Nyheder

Knap 70 kørere er tilmeldt til Triple Crown Pokalløb 2024

Sylvester, Mols Cross Club 2024, Mols Cross, MX, Motocross, Crossbladet.dk , MX Artikler, Motocross Nyheder
Artikel foto: Sylvester Høfner

Lørdag 23. Marts 2024 skal der køres Triple Crown Pokalløb hos Mols Cross Club, og her er der knap 70 kørere tilmeldt.

Den kommende weekend går det atter løs, med et løb, hvor crossbladet også skal være med, og denne gang er det i DMCU klubben, Mols Cross Club. På den første tilmelding var der 64 kørere tilmeldt, og på den i skrivende stund igangværende Type B tilmelding er der 5 tilmeldt.

Stadig muligt at tilmelde sig

Tilmeldingen er fortsat åben, så der er mulighed for at enten ramme de 100 kørere, eller måske komme på den gode side af dette runde tal. Der var omkring 100 med, tilbage i 2023.

Muligheder:

Artikel foto: Løbstilmelding DMCU

Tilmeld dig allerede i dag

På siden her kan du få et komplet overblik

Kørere med deres første løb

Vi har fået at vide, at der er (indtil videre) et par af kørerne der skal ud og køre sit allerførste løb, på den lille bane, i forbindelse med Triple Crown Pokalløb 2024, på Mols.

Sylvester Høfner

Klassen 50 Auto Standard, har Sylvester Høfner med (artikel foto), og han glæder sig meget til at komme afsted, har vi fået at vide. Sylvester har lige fået helt nyt klister på sin KTM, og det ser rigtigt fedt ud, og hvis han er heldig, så kommer der også nyt tøj hjem, inden weekenden. Sylvester har som tidligere fortalt, trænet meget, sammen med sin Onkel Jonas, så han kan næsten ikke være mere forberedt, men det allerførste løb er altid noget helt specielt, så det skal nok blive en fin oplevelse.

Xander B. Lausten

En af vores crossbladet.dk ambassadører, skal også køre sit første løb, udover klubløb, og det glæder han sig også til at opleve. Ham finder vi frem til i 65C Micro.

Artikel foto: Xander B. Lausten

Xander er en del af det Team XCB Garage, der blev crossbladet.dk ambassadør, og selvom det er hans første løb, udover de nævnte klubløb, så er det en knægt med masser af erfaring. Den kvikke har nok allerede luret, at hans far (Jan) er vores træner, for ambassadørerne.

Det bliver super spændende af følge, og det holder vi naturligvis øje med på lørdag.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk