Motocross Nyheder

Kørermødet er overstået og nu skal vi i gang med DM-A 2023

Artikel foto: Kørermøde til DM-A 2023

Kørerne har været til DM-A informationsmøde hos Morsø Motocross Klub, hvor også Jørgen Bitsch blev mindet.

Klokken 08:30 samledes kørerne til informationsmøde, ved starten, hos Morsø Motocross Klub, hvilket man altid gør, så man lige kan gå reglerne igennem, og ikke mindst få sine budskaber ud, hvilket der skal overholdes. Det var som normalt stille og roligt her på Mors, hvor formaden (Tom) først fik ordet, og det er uden de store armbevægelser, men når han siger noget, så gør man det.

Jørgen Bitsch blev mindet

For ikke så lang tid siden, så mistede vi alle en vellidt person i denne verden, DMU-Formanden Jørgen Bitsch, og han blev mindet, med et minuts stilhed ved informationsmødet. Herefter gik kørerne stille og roligt, hvert til sit, og det var et flot øjeblik, ligesom han selv ville have ønsket det.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Kørermøde til DM-A 2023
Artikel foto: Kørermøde til DM-A 2023
Artikel foto: Kørermøde til DM-A 2023

09:00 går det løs

De første maskiner er kommet forbi vores lille kontor, nede ved klubhuset, og så varer det ikke længe før, der kommer en masse kørere ud på den super lækre bane. Der var rigtigt mange, der lige skulle omkring, for at rose banen, og den er virkelig også lækker, og kan mere eller mindre ikke bliver bedre. Det kræver mange frivillige for at dette DM, kan lade sig gøre, og der ikke mindre end 60 af slagsen (mindst) der skal gøre, at alt bliver en fed oplevelse, både for deltagere, og tilskuere.

Nu skal vi ud og se noget ræs..


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk