Motocross Nyheder

Kong vinter vender atter tilbage og skaber ballade på banerne

Mols Cross 2024, MX, Motocross, Træning, Pigdæk, Crossbladet, Motocross Nyheder
Artikel foto: Mols Cross, Lørdag 13-1-2024

Det så lyst ud et kort øjeblik, men så kom Kong vinter tilbage, og skaber problemer, men der er lys forude.

Weekends vejr så lovende ud, selvom nogle regnbyger drillede så meget, at man ikke rigtigt kunne træne på banerne, hverken i Nord, eller Syd. Der har været et fornuftigt tøvejr, i det meste af Danmark, endda med regnvejr, som fik sneen til at blive mindre, men nu er Kong vinter på tværs, og er kommet tilbage til landet, og vil så klart drille mange, den næste uges tid.

Stået op til mere sne

Vi har været godt ramt i det Midtjyske, både med hård frost, men også med store snemængder, og mandag morgen 15. januar 2024, der er vi vågnet op til et nyt læs sne, der heldigvis er i den sjappede ende, men med dagsfrost på programmet, bliver det træls.

Der er lys forude

Den seneste vejrmelding lød på, at vinteren “kun” ville drille i denne uge, og så skulle det atter knække, frem mod weekenden, hvor vinteren skulle slippe Danmark igen. Der er rigtigt mange, som går og venter på at kan komme ud at træne lidt, og naturligvis gerne på en sikker måde, hvilket det slet ikke er lige nu, for selvom banerne ser flotter og indbydende ud, så er de farlige med frost nedenunder, og det vil altså tage lidt tid, at få væk.

Vi klarer nu nok en uge mere, nu vi er i gang, men så må det altså også være nok i denne omgang.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk