Motocross Nyheder

Lille og hyggelig klubtræning med Thomas Pallesen på Elling banen

Artikel foto: Thomas Pallesen

Tirsdag aften var der klubtræning hos Silkeborg Motor Sport, og her var Thomas Pallesen dagens træner for kørerne.

Vi blev lidt sent færdige tirsdag 4. juni 2024, så turen gik ud til Elling banen, hos Silkeborg Motor Sport, hvor de have klubtræning. Der var desværre ikke den store opbakning denne aften, men de kørere, der så dukkede op, fik altså noget godt med sig derfra, de også kan arbejde videre med.

Stark Varg

Silkeborg Motor Sport har købt en Stark Varg, som klubbens medlemmer kan benytte, og den var i høj kurs, denne tirsdag aften. Lukas Møller fik nemlig maskinskade (først køler, så kobling), og så fortsatte han noget af træningen på denne, inden lillebror Benjamin også skulle prøve.

Denne Stark Varg står naturligvis ikke i klubben, når den ikke bruges (info til de svage sjæle).

Mikkel Jensen

Da træningen var overstået, så skulle Mikkel Jensen, der normalt kører 65cc, også lige prøve en tur på denne Stark Varg, men det blev på græsset i ryttergården. Han havde fin kontrol over den, men manglede en 30-40cm fra at kunne nå jorden, så han må vokse lidt, inden det bliver på banen.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Lukas Møller på Stark Varg i Silkeborg Motor Sport
Artikel foto: Benjamin Møller på Stark Varg i Silkeborg Motor Sport
Artikel foto: Mikkel Jensen på Stark Varg i Silkeborg Motor Sport

Fint lille hold

De startede ud med fire kørere, til aftenens klubtræning, og halvvejs inde i træningen, der kom yderligere to med, så de havde en fin og hyggelig aften, med seks kørere. Thomas Pallesen havde fat i nogle gode projekter, som de også kan arbejde videre med, og igen noget nyt, vi faktisk ikke har set andre arbejde med, i hvert fald ikke, når vi har været på besøg.

Billeder og Video

Det blev også til lidt billeder, der kommer på Facebook, lidt senere denne onsdag (Grundlovsdag), og mens du venter, kan du se lidt på den tilknyttede Instagram vi har.

Facebook:

Se alle billederne i et samlet album på Facebook her

Instagram:

Billede – Vores ambassadør, Marcus Mallan har fået gips af hånden

Video – Vores ambassadør Lukas Møller kører på Stark Varg

Video – Fælles kørsel på Elling banen (klubtræning).

Tak for kaffe, det var en hyggelig aften.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk