Motocross Nyheder

Line Dam spildte ikke tiden mens kørerne havde pause til træning

Artikel foto: Line Dam

Når kørerne havde pause til juniortræning på Honda Park Randers, så spildte Line Dam ikke tiden, og trænede selv.

Hvis man vil være med i toppen, og køre de store løb, så kræver det træning, masser af træning. Line Dam er et godt eksempel på, at hvis man vil køre med, hvor det er sjovest, så koster det træningstimer på kontoen, endda op til fire til fem gange om ugen, bare på maskinen.

Udstyr på til juniortræning

Crossbladet besøgte Honda Park Randers til deres Juniortræning torsdag 13. april 2023, og her så vi godt at Line Dam havde alt sit udstyr på, men tænkte at hun nok skulle være aktiv træner, denne aften. Samtidigt tænkte vi også at, det burde Mikkel Caprani og Søren B. Mortensen da også have haft, men her skal vi nok ramme de føromtalte 20c, før man oplever dette.

(Artiklen fortsætter efter billedet)

Artikel foto: Line Dam træner på Honda Park Randers

Trænede, mens der var pause

Crossbladet var ude på en længere gåtur, for at komme tilbage til ryttergården, da der var pause (læs altid programmet), men Line Dam, og et par andre kørere, trænede på banen, mens der var pause, så der var trods alt lidt ræs, at kigge på. Vi nåede op omkring starten, hvor Line´s kæreste Danni, stod koncentreret og kiggede på, og så fik vi lige hørt lidt nærmere om denne træning.

Der skulle også trænes starter på rist

Mens vi stod og snakkede, så kørte Line Dam nogle runder på Honda Park Randers, men der skulle også trænes starter på rist, hvilket man bruger til alle VM, og i Fjerritslev. Der er vigtigt at have styr på det hele, hvis man vil være med, hvor det er sjovt, og det vil Line Dam.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Line og Danni træners starter på rist
Artikel foto: Line og Danni træners starter på rist
Artikel foto: Line og Danni træners starter på rist

Der blev taget en god håndfuld starter, og så skulle juniortræningen i gang, igen. Det er fedt at se, når nogle virkelig brænder for sporten, og vil gøre lidt ekstra ud af det hele, for at være med i toppen. Man må sige at Line Dam gør noget for motocross, både med en masse træning, for andre, specielt de unge kørere, men også for sig selv, så der må ikke være mange timer tilbage i hendes hverdag, når man kommer dertil.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk