Motocross Nyheder

LMCK Crosslejr 2023 blev stoppet før tid, grundet kraftigt regnvejr

Artikel foto: Kraftig byge ved LMCK Crosslejr 2023

Torsdagen var en vild dag på LMCK Crosslejr 2023, hvor det væltede ind med skybrud og tordenvejr, der betød at crosslejren blev stoppet før tid, da alt andet ikke var ansvarligt.

Crossbladet har brugt et par dage i Lindknud Motocross Klub, hvilket de fleste sikkert har bemærket, og her kom vi ret pludseligt ind i selve lejret, og lige så brat, sluttede det for os. Torsdagen bød på en masse byger, og vi lagde lige i den mere eller mindre usynlige linje at byger, for selvom vi alle, hele tiden fulgte en masse vejrtjenester, så blev de altså ved med at ramme lejren.

Kørerne, store som små, kæmpede

Vi tager altså hatten af for den vilje som kørerne, store som små, viste om torsdagen, til denne crosslejr i Lindknud, for ikke engang vejret, slog dem ud, selvom de alle var trætte og gennemblødte, så blev de ved. Men selvom klubbens banefolk, og andre frivillige brugte mange timer på at, prøve og holde vandet fra banen, så tog vejret altså over, og det betød, at de ikke var forsvarligt at køre det til ende, og Morten Justesen, måtte til sidst overdrage den kedelige nyhed, at træningslejren stoppede 1,5 time før tid. Selv da denne information kom ud, så var der flere som gerne ville fortsætte, og lige klemme det sidste ud, men beslutningen var truffet, og der skulle deles trøjer ud, og tages fælles billede, hvilket også blev noget af en opgave.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Kraftig regn, Lindknud Motocross Klub 2023
Artikel foto: Kraftig regn, Lindknud Motocross Klub 2023
Artikel foto: Kraftig regn, Lindknud Motocross Klub 2023

Vilde byger

Vi er ikke i tvivl om at vi har oplevet op til flere skybrud på denne lejr, så det er faktisk utroligt at vi kom så langt, men det lykkedes. Flere andre lejre, måtte give fortabt, og ville gerne have været i Lindknud, men de havde jo ikke plads, desværre. Som du kan se på de indsatte billeder her i artiklen, så giver det en god fornemmelse af, at de byger der kom, indeholdt mange millimeter vand.

Se også: Se video på Instagram med skybrud på Micro banen

Vi pakkede sammen

Der var en del der også havde fået nok vand, og pakkede hurtigt sammen, selvom der fredag 14. Juli 2023, skal køres Enduro på området, så havde vi alligevel fået nok. Med risiko for at der kunne komme mere vand, så valgte vi at trække stikket, og trille hjem på kontoret, og få rundet af.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Kraftig regn, Lindknud Motocross Klub 2023
Artikel foto: Kraftig regn, Lindknud Motocross Klub 2023
Artikel foto: Kraftig regn, Lindknud Motocross Klub 2023

Motocross kørere er i en liga for sig selv, for de er bestemt ikke bange for at blive beskidte, eller våde, for når der kommer så meget vand, så skal man da hoppe i det, bade i det, og bare hygge sig med det. Lige som du kan se på billederne herover, hvor der er flere versioner.

Over 800 billeder fra Lindknud

Vi har været lidt aktive med vores kamera på denne lejr, og endte ud med at få over 800 billeder online i vores samlede album på Facebook. Se det store album her

Vi har også lavet noget på vores Instagram @crossbladet.dk


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk