Motocross Nyheder

Lørdag skal crossbladet opleve sit første DAM, hos Mols Cross Club

Mols Cross, Triple Crown Pokalløb 2023, Motocross Løb, Motocross Nyheder, Crossbladet
Artikel foto: Triple Crown Pokalløb 2023, Mols Cross

Lørdag skal der køres DAM 2, hos Mols Cross Club, og det er første gang nogensinde at crossbladet skal opleve det.

Crossbladet smutter tilbage til Mols Cross Club, hvor vi også var på besøg til deres Triple Crown Pokalløb 2023 som var vores første løb i mere end 30år. Da vi var aktive i sporten, der kørte vi DMU, og har aldrig oplevet løb hos Unionen (DMCU), men lørdag skal vi altså opleve deres udgave af DM, som hedder DAM, og er Dansk Amatør Mesterskab, hvor der skal køres afdeling nummer to.

Bliver en stor dag

Vi syntes der var mange kørere til deres pokalløb, tidligere på året, men allerede fredag formiddag, kunne vi se at der var tilmeldt mere end dobbelt så mange, til DAM 2. Det glæder crossbladet sig helt ustyrligt til, og er sikre på at det bliver en fed dag, med masser af materiale til siden. Vi håber at der også denne gang, er plads til os, i deres klubhus, så der kan blive skrevet et par artikler fra stedet, hvor vi gemmer alle billederne, til vi kommer hjem, da vi slet ikke kan uploade så mange der.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Mols Cross Club, Klubhus, Motocross, Motocross Nyheder, MX, MX Nyheder, Motocross Artikler, Crossbladet
Artikel foto: Mols Cross, Klubhuset
Mols Cross, Triple Crown Pokalløb 2023, Motocross Løb, Motocross Nyheder, Crossbladet
Artikel foto: Triple Crown Pokalløb 2023, Mols Cross

Artikler, Instagram og billeder

Planen er at tage en masse billeder, og udgive nogle artikler fra selve DAM 2, og så snakke med en masse mennesker, der har det samme til fælles. Udover det, så vil vi formentlig være noget mere aktive på vores Instagram, der hedder Crossbladet.dk og her vil der nok også komme billeder, men også de meget populære små videoer, fra starterne, og fra nogle af deres hop.

Vi ses til en masse ræs lørdag.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk