Motocross Nyheder

Lørdag skulle vi have været i Hadsund, men vi ændrede mening

Artikel foto: Pivkoldt i Silkeborg

Planen var lagt, bilen pakket, og vi var på vej mod Hadsund, da vi ramte minus 17c, og tog derfor, en ny beslutning.

Crossbladet havde lørdag 2. december 2023, planlagt at tage en tur til Hadsund Motor Klub, for at se lidt ræs, og så pakkede vi bilen lørdag morgen, som vi normalt gør. De havde godt nok lovet frostvejr, også tocifrede minusgrader, med en god mulighed for omkring minus 6c om dagen, i Hadsund. Hvad vi så ikke lige havde regnet med, var at da vi stod og skulle afsted (der er 1,5 time dertil), så var der minus 12c, og da vi kom i bilen, så stod der pludselig minus 17c, ude på vejene.

Lillebil ikke klar til frosten

Vi kunne med det samme mærke, at vores lillebil slet ikke var klar til sådan en omgang frost, slet ikke når den holder indenfor året rundt, så vi snuppede en kort tur rundt om byen, og vendte snuden hjem igen. Da vi ramte vores indkørsel, så var der stadig minus 16c (artikel foto) og så nævnte de også lige i radioen, at der var noget koldere i Midtjylland, end først forventet.

Next time

Så vigtigt er det altså heller ikke, at komme ud og lave lidt materiale om motocross, selvom det kunne være fedt, udenfor sæson, så vi springer lige denne weekend over, og kigger frem. Mon ikke der kommer en ny chance, i nærmeste fremtid, med mindre denne vinter bare skal være vild.

Vi ses lige pludselig, et sted i Danmark.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk