Motocross Nyheder

Lukas Ørstrøm går glip af blå mandag, men er ok efter crash

Artikel foto: Lukas Ørstrøm

Lukas Ørstrøm går glip af blå mandag, efter han styrtede i starten af første heat, til MX Nord Cup 2024.

Vi stod ude for enden af starten, da heatet hvor Lukas Ørstrøm var med, blev sendt afsted, og lige da vi drejede kameraet, for at så dem i fronten, skete der et crash. Lukas Ørstrøm fik fejet sit forhjul væk, og han strøg direkte i jorden, hvor to andre kørere også var en del af uheldet. Den ene af kørerne kom afsted derfra, mens Lukas og en anden kørers maskiner hang sammen, og da Lukas kom op og stå, så kunne han ikke støtte på foden, og meldte ind til pitten, at det var ovre.

Var på sygehuset

Søndag aften måtte de alligevel smutte en tur omkring sygehuset, da Lukas havde slået sit ben / fod, samt skulder, tilpas nok, så man ikke bare kunne snuppe et par Pamol og gå i seng. Der var ikke brækket noget, fortæller hans far Alexander til crossbladet, da vi snakkede med ham, mandag formiddag. Skulderen og det, deromkring er forslået, og så er der nogle væskesamlinger i fod/ben, der lige skal forsvinde, inden det kan tjekkes igen.

Det var et hændeligt uheld, der kan ske for alle, i starten, og det kan bekræftes på en video, der blevet optaget derfra, så det skal der ikke koges suppe på. Det er også en del af MX.

Går glip af blå mandag

Mandag 6. maj 2024, skulle Lukas Ørstrøm have været på blå mandag, men det kan han altså af gode grunde ikke, da han skal holde sig i ro. Det er naturligvis super ærgerligt, men mon ikke han får sig en tur “ud i det blå” når han kommer til hægterne igen.

Nu er Lukas ude den næste uges tid, men er billigt sluppet, i forhold til hvad man andre gange ser.

God bedring til Lukas, vi glæder os til at se dig på banerne igen.

Back to top button
Crossbladet.dk