Motocross Nyheder

Mads Hansen lavede klubtræning hos Silkeborg Motor Sport 2024

Artikel foto: Mads Hansen

Tirsdag aften var vi med til klubtræning på Ellingbanen hos Silkeborg Motor Sport, og her fløj tiden bare afsted.

Vi har egentligt forstået det sådan, at der skulle komme et regnvejr omkring os i det Midtjyske tirsdag aften, så vi kunne lige nappe en kort tur ud til Ellingbanen, hos Silkeborg Motor Sport, hvor de havde klubtræning. Da vi landede derude, kort før 17:00, så var der allerede en del af klubbens medlemmer, og så var der det flotteste vejr længe, med sol, og blå himmel.

Mads Hansen skulle træne kørerne

Altså mange mener at vi burde kende Mads Hansen, men det bøvlede vi lidt med tirsdag aften, og gør det egentlig stadig, for selvom vi burde vide hvem han er, så kan brikkerne ikke helt falde på plads. Mads har kørt på topplan i 90érne sammen med hans svoger (nu) Thomas Pallesen, så han havde også en masse spændende at byde ind med, hos kørerne tirsdag aften.

Instant peptalk

Mads startede ud med de små kørere, hvor der var fire af slagsen denne aften, og de nåede knap nok at blive samlet på starten, før Mads startede ud med en peptalk. Han snakkede pænt hurtigt, så man skulle lige lytte efter, for han virkede meget opsat på, at lære fra sig.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Klubtræning på Elling 2024
Artikel foto: Klubtræning på Elling 2024
Artikel foto: Klubtræning på Elling 2024

Hyggelig aften, og tiden fløj afsted

Vi fik ærligt ikke hørt meget til selve træningen denne aften, altså hvad Mads gerne ville have kørerne til at gøre, for vi var med på afstand, og klikkede billeder, og snakkede. Vi kendte stort set alle der var med denne tirsdag, så det var hyggeligt lige at gå rundt og snakke lidt, og bare være til stede. Vi kiggede på klokken 19:30, og måtte indse, at tiden denne aften var fløjet afsted, i godt selskab, og de kørere vi lige fangede efter træningen, var tilfredse med det de havde trænet.

Video og Billeder

Vi fik smidt et par video på Instagram @crossbladet.dk som du kan finde vej til herunder, og så kommer der et album med billeder (også dem her fra artiklen) på Facebook siden.

Instagram:

Video 1 – De små kørere

Video 2 – De store kørere

Facebook:

Se alle billederne i et samlet album her

God fornøjelse.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk