Motocross Nyheder

Magisk stemning til MX løb får tiden til at forsvinde ud i det blå

Artikel foto: DM for hold 2023

Crossbladet bruger denne 2023 sæson til at finde den rette hylde, og skrive artikler, omkring sporten. Det har aldrig været planen at skulle skrive daglige nyheder, flere gange om dagen.

Selvom der ikke bliver produceret en masse indhold fra vores ture fra banerne, så betyder det ikke, at vi ikke får samlet noget sammen, for hver eneste gang, at vi er afsted, så samles der sammen. Det er faktisk sværere end man regner med, at sætte sig ind i vognen, og skrive artikler, selvom mulighederne er store, for der er så mange spændende, nye og gamle bekendtskaber, man kan snakke med, når man kommer ud på landets motocross baner.

Bygger op

Fredagen var en total hygge dag, ja den var faktisk tiltrængt, og nogle ville måske også mene at det var sundt, og lørdagen forsvandt bare ud i det blå. Denne måde der afvikles DM for Klubhold er også nyt for os, og vi snakkede virkeligt med mange mennesker lørdag, og inden vi fik set os om, så var den dag overstået, hvor vi normalt har ræs, til frem sidst på eftermiddagen. Men det betyder ikke, at der bliver samlet sammen, for hver gang, vi har en samtale, så dukker der spændende emner, og ting op, som crossbladet kan skrive artikler på, så det er faktisk vigtigt at komme rundt og snakke.

Søndagen bliver anderledes

Vi er tidligt oppe og i gang denne søndag, for det er en vigtig dag, til DM  for Klubhold 2023, og hvor de også skal noget tidligere i gang, end lørdag. Her vil vi rundt og fange nogle “moments” og naturligvis tage flere billeder, både fra banen, og fra ryttergården.

Magisk stemning

Der er en helt fantastisk stemning, i sådan en ryttergård, og det er faktisk lidt svært at sætte ord på, og man skal næsten opleve det, for at kunne snakke med om det. Groft sagt er det et stort omrejsende cirkus, hvor man er en stor kæmpe familie, og det kan altså bare noget helt specielt, uanset om man selv kører motocross, eller er med som påhæng.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk