Portræt

Magnus Strangholt glæder sig meget til 125cc sæson i B-klassen

Artikel foto: Magnus Strangholt

Vi har fået os en snak med endnu en af de unge talenter fra Hadsund Motor Klub, som rykker på 125cc i 2024 sæsonen.

Crossbladet har fået en snak med en 13årige Magnus Strangholt, som til dagligt går i syvende klasse i Hadsund, og som har hjemme hos Hadsund Motor Klub. Vi render ofte ind i Magnus, i og med han har hjemmebane i Hadsund, hvor vi også kommer fra tid til anden, men også fordi at Magnus er en del af deres talentudvikling, og det er helt enkelt fordi, der er fart i cyklen.

Det hele startede i 2016

Magnus kom tidligt i gang, hvor han startede ud på en lille quad, og kort herefter en 50cc, og herefter tog det hele fart, endda lidt for meget fart, for det endte ud i et brag, nogle år senere.

Knuste sin ankel

Magnus Strangholt havde fået sig en ny 85cc, og skulle lige prøve den derhjemme, fordi de bor på landet, og han har mulighed for det. Men efter bare 9 minutter på sin nye maskine, så gik det helt galt, og han endte ud med at knuse sin ankel, og fik indsat skruer i foden. Dette kostede ham et år fra den elskede sportsgren, men han er kommet rigtigt godt tilbage, og selvom han den dag i dag, fortsat har skruerne i foden, så går det fremad, og han har fået mere fart i cyklen.

(Artiklen fortsætter efter billedet)

Artikel foto: Magnus Strangholt

Kørte 85cc i tre år

Magnus fortæller videre til crossbladet, at han har kørt 85cc i tre år, hvor han her i 2023 rykkede i B-klassen, og hentede en flot andenplads samlet i Dansk Amatør Mesterskab (DAM) i 2023. Nu har Magnus fået sig en ny maskine, men denne gang, i en lidt større klasse.

Skal køre 125cc i 2024

2024 byder på mange nye ting for Magnus Strangholt, for ikke nok med at han er blevet B-kører, så skifter han også fra 85cc, og til 125cc. Der er blevet handlet en maskine med Jakob Frandsen (som du kan se på artikel foto), og selvom at Magnus kunne søge om at køre i C-klassen, så var der fart nok i ham, til at de valgte at blive i B-Klassen, og starte en spændende 2024 sæson her.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Magnus Strangholt
Artikel foto: Magnus Strangholt

En god form

Magnus Strangholt sidder ikke bare derhjemme, og venter på næste træning eller mx løb, for han cykler flere gange om ugen, og så går han til boksning, som virkelig giver noget motion. Så han er ikke bare hurtigt på maskinen, han er stærk, og kan slå fra sig.

Skal køre i begge forbund

Planen er fortsat og køre løb i både DMU, og DMCU i 2024, for hvert af forbundene, har hver deres spændende løb, der passer helt perfekt til Magnus.

Det vil blandt andet være Dansk Amatør Mesterskab i DMCU, og DM i DMU.

Spændende sæson

Vi glæder os til at kan følge Magnus i 2024, for han har viljen til at komme frem, og drømmer om at kunne gøre sig selv så god, at han en dag kommer med på et af de eftertragtede Team, der åbner flere døre. Magnus arbejder hele tiden på at blive bedre, og tænker kun på at vinde, og ikke bare gennemføre, og med den tilgang, så skal det uden tvivl nok, kaste noget af sig.

Følg Magnus på Instagram

Udover her hos crossbladet, så kan du følge Magnus på Instagram HER


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk