Motocross Nyheder

Man kan mærke kørerne bliver utålmodige og vil ud og træne

Emil Prang, Herning Motocross, Uhre, Træning, MX, Motocross, Motocross Nyheder, MX Nyt, Crossbladet
Artikel foto: Emil Prang

Nu har der altså været nok sne og frost i Danmark, for denne gang, og nu kan man godt fornemme at folk gerne vil ud igen.

Den har i store dele af Danmark været meget sne, og det er der fortsat, og nogle har slet ikke fået sne, dog en masse vand, der bestemt også har skabt problemer. Lige nu kan man begynde at se en ende på det hele, for efter en masse hård frost, så er der kommet plusgrader igen, og så giver det naturligvis også anledning til at kigge efter baner, hvor man kan komme ud at køre.

Enkelte har haft åbne

Mols Cross Club havde åbent for en uge siden, på en noget hård bane, hvor de havde fjernet sneen, men om de gør det igen, har vi endu ikke set. Men man bestemt høre ude i krogene, at der er chance for endelig at komme afsted igen, er en mulighed, specielt fordi at der udover plusgrader, også kan komme lidt regn, så noget af det dumme sne, også kan smelte.

Nok er nok

Vi må da også blankt erkende, at vi har fået nok af det sne, i denne omgang, og gerne ser at det forsvinder snarest, så vi kan komme ud og traske lidt rundt igen. Vi kommer desværre nok ikke til at slippe helt for vintervejret lige nu, for i den nye uge, vil der igen komme lidt minusgrader, og ja endda lidt slud, men så længe det holder sig til det, så er der muligheder.

Vi håber at komme lidt ud og kigge inden længe, og så snart det sker, ja så kan du med garanti se det på vores tilknyttede instagram @crossbladet.dk og efterfølgende en artikel eller to, her på hjemmesiden, og hvis det har været en god dag, så kommer der billeder på Facebook siden.

Vi håber, at vi snart ses ude på banerne igen.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk