Motocross Nyheder

Mandag besøgte Crossbladet HAMK Motocross Camp 2023

Artikel foto: Træning, HAMK Motocross Camp 2023

Hele mandagen brugte Crossbladet hos Han Herred Motorklub, til deres udgave af HAMK Motocross Camp 2023.

Efterårsferien 2023, er godt i gang i Danmark, hvor der er god blanding af mennesker, der arbejder, og nogle der holder fri. Mandag, tirsdag og onsdag, afholdes der HAMK Motocross Camp i Fjerritslev, hos Han Herred Motorklub, hvor vi også var en smut på besøg, og se hvad de lavede.

Der er kaffe på kanden, men det er stærkt

Mange ved, at vi er glad for en god kop kaffe, dagen igennem, og Max Johansen ved det, og var også den første til at sige, at der var kaffe på kanden, men det var stærkt. Vi fulgte med ham ind i klubhuset, og her fik vi en anderledes oplevelse, for den kaffe var ikke bare stærk, den var vild. Som du kan se i artiklen her så fandt vi jo også ud af, at de havde givet Nichlas Bjerregaard lov til at lave kaffe, og ja, det har vi egentlig ikke så meget mere at sige til, andet end, det er nok bedst, han holder sig til motocross, og langt væk fra køkkenet.

Max redder crossbladet

Artikel foto: Max Johansen

Max (billedet herover) kunne godt se, at den var helt gal med den kaffe, så han skyndte sig at få sat en ny kande over, så vi kunne få os en ordentlig kop kaffe, at arbejde på. Og bare rolig, det trækker ikke ned i ratingen, for vi bedømmer altid på det første besøg, så der er ingen skade sket.

Flot vejr men pivkoldt

De friske der havde overnattet i ryttergården, kunne fortælle at der havde været koldt, ja endda så koldt, at der var rimfrost på biler, og vinduer. Det kunne man godt mærke, da vi ankom, men der var heldigvis flot vejr, og masser af sol, så det var nu ret fedt at være til stede.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Træning, HAMK Motocross Camp 2023
Artikel foto: Træning, HAMK Motocross Camp 2023

Begge baner, havde virkelig fået en god omgang kærlighed, og billederne herover, og herunder, kan du se noget af banerne, og tænke “øv gik jeg glip af det her” for de stod bare flotte. Det team af banefolk, og frivillige der er tilknyttet denne bane, er så vilde, at man tror det er løgn.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Træning, HAMK Motocross Camp 2023
Artikel foto: Træning, HAMK Motocross Camp 2023
Artikel foto: Træning, HAMK Motocross Camp 2023

Super flotte baner

Vandet har også drillet på de her kanter, men en stak bundsolide folk fra klubben har pumpet vand, og kørt rundt med alverdens maskiner, så denne motocross camp i efterårsferien kunne blive til noget. Selve resultatet taler for sig selv på billederne, der som regel siger mere end ord. Maxi banen var en lille smule blød, og nede i “skoven” havde 65érne en del problemer, hvor der skulle være en fast post, til at hjælpe. Der blev nogle ret vilde spor op af hoppene, og der skulle ikke meget til, for at slå selv den bedste ud af kurs, men alle havde god tid, og ventede på hinanden.

Trænede på begge baner, samtidigt

Det er svært at holde øje med begge baner, og flere sektioner på en gang, men vi kom lidt omkring og kigge, og det var noget spændende træning de havde gang i om mandagen. Vi hørte flere kørere sige at det var en total fed dag, og så kan det jo kun blive endnu federe, når de havde yderligere to dage, efter vi smuttede derfra.

God stemning

Selvom der “kun” var omkring totalt 40 kørere, så var der den helt rette motocross stemning, uanset om du var lille eller høj, ung eller gammel (ældre). Ungerne havde gang i deres ting, og de lidt ældre tøffede rundt og snakkede, og det samme gjorde forældre og trænerne.

Det var en hyggelig dag, hvor vi fik kigget en masse motocross, og taget billeder, og oplevet nogle unge knægte fyre den totalt af på hoppene, og ikke mindst 40éren.

Hvad sker der i HAMK – Han Herred Motorklub

Det kan du altid følge med i, hos deres Facebook gruppe, som du finder HER

Vi vender med glæde tilbage.

Se også: Find vej til billeder og video fra besøget i artiklen her


 

 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk