Motocross Nyheder

Mange fede aktiviteter bliver desværre lagt på samme tid

ADAC MX Masters 2023, Honda Park Randers, MX, Motocross, Crossbladet, MX Nyheder, Motocross Nyheder
Artikel foto: Honda Park i Randers

Crossbladet oplever ofte af der er mange fede begivenheder på samme tid, og hvad skal man så lige vælge af dem.

Det er noget af et dilemma, at man skal kunne vælge mellem flere begivenheder, og endnu værre, når der er nogle fede ting, der desværre sker på samme tid. Vi skal nå så bredt ud i denne første sæson, som crossbladet er med i Danmark, men når der er flere ting på listen, på samme tid, så bliver det lidt svært. Vi får en del henvendelser på mail, omkring ting der sker, hvilket også er fedt, for her dukker der også events op, vi slet ikke kendte til, men når man så kigger nærmere, er mange, på samme tid. Kan Dansk motocross virkelig bære så mange events, på samme tid..

Tre fede events 19. August 2023

Lørdag 19. August 2023, er der tre fede, og relativt store events på samme tid, hvor de to af dem er to forskellige forbund, nemlig Danske Mesterskaber (A-DM) og Danske Amatør Mesterskaber (DMCU), men så er der også lavet et Grand National i Brønderslev. Der er godt nok mange kørere i Danmark (syntes vi da), men kan det overhovedet bære, at have tre fede events på samme tid, i stedet for at lave dem lidt mere adskilt, men hvem skal så rykke sig, når det kommer dertil.

Vi skal vælge en af de tre events

Vi er kommet ud i at skal vælge mellem en af de tre.

  • A-DM Morsø
  • DAM23 Rougsø
  • Grand National i Brønderslev

Hvad det hele ender ud med, det kan du læse i vores nyheder, lidt senere på måneden.

Det ville bare være lettere, og langt federe, hvis der ikke var så meget, på samme tid.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk