Motocross Nyheder

Mange kørere jagter de baner der ikke er jævnet, når de skal træne

Sønderskovbanen, Hjørring Motorsport 2023, Weekend træning, Quad, MX, Motocross, Crossbladet, MX Nyt, MX Billeder, Motocross Nyheder
Artikel foto: Træning på Sønderskovbanen hos Hjørring Motorsport 2023

Flere og flere jagter de baner der ikke er jævnet efter træning eller løb, for man lærer ikke meget på en jævn bane.

Det var lidt sjovt at sidde og kigge i de forskellige Facebook grupper i 2023, og se hvor hysteriske Danskerne var blevet, hvis ikke banerne var jævnet, når der blev åbnet for træning. Nogle kørere nægter simpelthen at komme og træne, hvis banen ikke er jævnet, og helt flad, og søger derfor videre mod de baner, der er blevet jævnet, men man lærer jo intet af, at træne på jævne baner.

Der er jo også et heat 2

Vi har lidt svært ved at følge dem, der absolut bare vil have en jævn bane, men hvis de ikke kører løb, eller deltager i andet, og bare kører for hyggens skyld, så er det formentligt sjovest at træne på de helt flade, og ny-pusset baner. Men hvis man nu deltager i en masse løb, og stadig kun vil træne på de jævne baner, så er der noget helt galt, for der er jo også et heat, hvor banen er hullet og smadret (mest i Jylland), men det skal man jo også lære at køre på, og hvis man har styr på det, så er man godt inde. Nogle sand baner er allerede smadrede efter træningen, og specielt efter første heat, hvad gør man så, når der skal køres andet heat. Dem der træner i smadrede, og hullede baner, har klart en fordel her, hvilket man nok ikke bør have en doktorgrad, for at forstå.

Hvis den er jævnet, så kommer vi ikke

Vi kender en god håndfuld kørere, der nægter at træne på baner, der er jævnet, og lever i den helt omvendte verden, for de nægter simpelthen at komme til træningsbaner der er jævnet. Der skal bare være huller, hvis de skal afsted, for ellers søger de mod andre steder, og jo mere smadrede de er, jo bedre er det. Et noget anderledes billede, end hvad vi så henover sommeren.

Nye og uerfarne kørere

Vi skal naturligvis lige huske på, at der også er nye, uerfarne, og måske lidt usikre kørere, og de vil klart klare sig bedre på de jævne baner, i starten. Men de bliver også nødt til at komme ud og køre på de hullede baner, for man lærer jo mest, ved at begå fejl, specielt i motocross.

Det er ikke let.. Nogle vil have hullede baner, andre ikke..!

Ses derude..

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk