Motocross Nyheder

Mathias og Karsten blev samlet 2ér til DM 2024 i Næstved

Artikel foto: Mathias Hussmann og Karsten Mols (Privat foto)

Mathias Hussmann og Karsten Mols har fundet en god rytme frem, og tog den anden- topplacering på en uge.

Sidevognsholdet Mathias Hussmann og Karsten Mols har fundet farten frem, og begynder nu at lave flotte resultater, og det er både i sand, og på de hårde baner. De to gutter varmede op i Sverige, den forgangne weekend, hvor de kørte med i de Svenske Mesterskaber, og kom på skamlen med en flot andenplads, og sådan noget giver både ekstra fart, og energi på holdet. Her begyndte de at justere lidt ting, og prøvede noget af, og det kastede altså en flot andenplads af sig i Varberg.

Vild dag i Næstved

Karsten Mols fortæller til crossbladet, at det var en vild dag i Næstved, til den tredje afdeling af DM i Sidevogn 2024, hvor flere af deres konkurrenter og venner, desværre kørte galt, og kom til skade. Når man sidder på cyklen og er med i løbet, så skal fokus være her, men man kunne godt fornemme på Karsten, at det var noget der berørte dem begge.

For i dagens andet heat brækkede en modstander noget i foden, og gennemførte alligevel, og her tilsidesatte de pokaloverrækkelsen, for at hjælpe kørende, med at få støvlen af, og han havde kraftige smerter (må sateme gøre nas). Derfor fik vi et privat billede, som de tog ved maskinen efterfølgende.

Finpudsede på Mathias

Karsten Mols er en gammel ræv i dette game, mens Mathias er den nye, men han har den bedste læremester tæt på. Her fik de lige justeret et par deltaljer ind, og så kørte de endnu stærkere, selvom de normalt ikke er så gode på de hårde baner, men det er de altså nu.

Samlet andenplads

Det har jo ændret en del på det hele, også i den samlede stilling, og dette giver jo endnu mere lyst til at komme afsted igen, når man kan se de små ting, gør en kæmpe forskel.

Du kan se resultatet fra dagen her

 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk