Motocross Nyheder

Michael Jensen er tilfreds med deres første officielle Team løb

Michael Jensen, Team Rhino Racing, Rhino System, MX Team, Motocross Team, Motocross, Crossbladet, Motocross Nyheder
Artikel foto: Michael Jensen, Team Rhino Racing

Team Rhino Racing kørte deres første officielle Danske løb, som et samlet team, og det er holdejeren godt tilfreds med.

Crossbladet ringede tirsdag formiddag til Michael Jensen, der er manden bag det nye, og efterhånden store Team Rhino Racing, der var samlet for første gange, til et Dansk løb, ved første afdeling af vinterturnering syd på Korskro MX. Vi havde den store fornøjelse at snakke lidt med Michael, allerede om fredagen, hvor han gik og hyggede med opsætning af de mange ting, der hører til et Team, der gerne vil vise flaget frem. Her kunne vi i samme forbindelse servere en rigtig kop filterkaffe, der er ikke er stresset ned i en kop, og han virkede tilfreds, selvom der burde have været lidt økologisk gedemælk til, som han sagde det efterfølgende, med et smil på læben.

Det gik langt over forventning

Vi dannede vores eget indtryk af denne team samling, men ville også gerne høre hvordan Michael Jensen oplevede det, og han virker svært tilfreds. Der var nogle bump på vejen, med en skadet kører, en der har været syg i ugen frem mod løbet, og to der skulle hjem fra Italien, men det var ikke noget, der på nogen måde var træls, Michael Jensen var bare glad for at alle dukkede op alligevel, og var sammen. Allerede denne lørdag til løbet på Korskro, der mærkede man sammenholdet, for alle var til stede, om man kørte eller ej, og hvis man ikke kørte, så støttede man op om de aktive på teamet, og det er hvad det hele handler om.

Team Rhino Racing, Korskroen, Vestjysk Motocross Club, Vinterturneringen, MX, Motocross, MX Nyheder, Crossbladet.dk
Artikel foto: Team Rhino Racing

Hurtigere end forventet

Man kan høre det er en tilfreds Michael Jensen, der nyder at sæsonen er kommet i gang, når man snakker med ham, og der er naturligvis skabt nogle forventninger i denne opstartsproces, men alle kørte lidt hurtigere end forventet, hvilket jo gør en glad, fortæller Michael Jensen videre i samtalen.

Altid svært at bygge noget op fra bunden

Selvom det var en god dag på Korskro, og alle var samlet, så er der jo altid et eller andet, man enten lige mangler, eller gerne vil gøre bedre. Det er jo et større projekt at skabe noget, bygge det hele op fra bunden af, og komme i gang, og her vil der jo altid være noget man gerne vil gøre bedre, eller tilføje. Det skal vi nok komme efter, men det er jo en proces, ikke kun for mig (Michael Jensen) men alle omkring dette team.

Vigtigt at huske hyggen

Det må ikke blive en sur pligt, hyggen frem for alt, og selvom der mangler et par ting, så kommer sammenholdet, og hyggen i første række. De her vinterløb bruges til at tilpasse alt der hører til, og så er Team Rhino Racing 100% klar til alle Cup´sne og DMérne der kommer.

Det var de sidste ord fra holdejeren Michael Jensen – Team Rhino Racing.

Det bliver super spændende at følge dette team, der uden tvivl vil gøre alt for at skrive holdet ind i historiebøgerne, og det kommer, det er vi ikke i tvivl om.

Vi ses ude på banerne.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk