Motocross Nyheder

Mikkel Haarup trænede med i Uhre, lørdag formiddag 2023

Artikel foto: Mikkel Haarup

Vi snuppede en let dag, mellem de mange træningslejre, og i Uhre, der mødte vi Mikkel Haarup, der trænede med.

Crossbladet kunne ikke umiddelbart se noget anderledes i Uhre, da vi landede tidligt lørdag 15. Juli 2023, hvor Herning Motocross havde annonceret træning fra 09:00 til 15:00. Der var godt med kørere, og da vi ville ind og have en kop kaffe (hvilket træningslederen havde glemte at lave), så kunne vi se at Mikkel Haarup, stod på listen af kørere, der skulle træne. Det var alt andet end planlagt, men så kunne vi jo hilse på den unge mand, nu han alligevel var kommet ud på heden.

En tur ned af Memory Lane

Vi smuttede en tur ud på banen og knipsede lidt billeder af de kørere, der nu var ude og træne som vi plejer, og efter noget tid, så ville vi lige ned i den bagerste ende. Vi snakkede kort med Mads Haslund, der fortalte at Mikkel skulle køre mindst 20 minutter, så vi gik ikke forgæves. På vores vej derned, der mødte vi Mads (Mikkel Haarup´s far) og det var et hyggeligt gensyn, for Mads kørte vi med i de unge dage, hos Silkeborg Motor Sport, så vi fik lige snakket lidt, inden vi smuttede videre. Vi gentoptog snakken nede i ryttergården, og måtte begge indse, at det kunne vi ikke nå igennem, på så kort tid, så det må vi gøre færdig en anden dag, og måske kigge på lidt billeder, fra den tid.

Det var sgu hyggeligt, at hilse på en, som man har brugt mange timer sammen med, i de unge dage.

Lidt af det hele

Udover billeder på Maxi banen, så var der nogle Nordmænd på besøg, der havde sluppet nogle børn løs på el-cykler, så dem kunne vi også tage lidt billeder af, og ikke mindst lidt Quad på Micro og Mini banen. Vi har lavet et samlet album med billeder fra Uhre, med lidt over 200 billeder.

Se alle billederne fra Uhre med Mikkel Haarup der trænede med her

Kaffen

Vi skal lige huske at sige, at der kom kaffe på kanden, med lidt forsinkelse, men bedre sent, end aldrig. Det er vigtigt med den kaffe. 🙂


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk